fredag den 23. marts 2012

Violer... juhuu måske er foråret kommet....

Kunne man være så heldig at foråret for alvor er begyndt at bide sig fast, måske er der varmere vejr på vej og slut med nattefrost, er vi mon så heldige? Det er ihvertfald skønt at det blivere lysere og lysere både morgen og aften for hver dag der kommer, og solen er begyndt at titte frem lidt oftere.

I går aftes da jeg hentede brænde, opdagede jeg nede i baghaven at martsviolerne er begyndt at titte frem, så om ikke længe vil det meste af vores græsplæne være dækket af et skønt blålilla skær fra disse skønne duftende blomster.

det betyder så at tiden er inde til at begynde at sylte haven og skovens vidunderlige ting endnu engang, i første omgang skal der laves violmarmelade og måske lidt violsirup, det pynter så dejlig på Brunchbordet til de kommende forårsfødselsdage. Men mere derom når vi når så langt.






Til sidst lige en enkelt Skilla.

torsdag den 22. marts 2012

Graziela toilettaske......

Så blev endnu en af vores Avesjov toilettasker færdige, denne gang i skønne gule og orange Grazielaæbler, og der er flere på vej, alle klargjort til syning fra Mettes og min kreadag.

Den er på vej i Designkartellet, men kan selvfølgelig også købes her eller hos Mette.




onsdag den 21. marts 2012

Elefant-hjerte-æsker og Barbapapabukser....

I sidste uge blev der kreeret en del i det lille hjem, og jeg har slet ikke fået vist det hele. En af de pakker der røg ud af huset var Karens fødselsdagsgave.

I pakken var der et par Barbapapa bukser i pink fløjl med gul rib og kanter, samt Barbapapapuden som i kan se her, samt nogle hjerteformede æsker hvor låget er blevet beklædt med elefanter i forskellige farver. Håber Karen bliver glad for tingene, ja Barbapapa er hun ihvertfald vild med.

Billederne drillede lidt, da lyset var dårligt og limen stadig våd (havde ikke tålmodighed til at vente og glemte at tage flere inden jeg sendte dem afsted)






tirsdag den 20. marts 2012

Lilla elefantfleecetrøje...

Så er der blevet lavet endnu en fleecetrøje i det lille hjem, denne gang i lilla med en elefant. Den er nu på vej til Mette sammen med lidt ting til Karen, og skal videre til en lille pige som jeg håber bliver glad for den.



Hello Kitty puder....

Ja tænk engang, jeg som hader Hello Kitty syntes faktisk at disse puder er blevet helt pæne, hvilket jeg ikke troede var muligt. Efter jeg gentagne gange er blevet spurgt om jeg ikke ville lave flere Hello Kitty puder, efter dem jeg lavede til min venindes pige til jul, blev jeg enig med mig selv om at det måtte jeg da gøre, og så måtte jeg da bare få det bedst mulige resultat ud af det, og her er det så.

Hello Kitty i skøn sammenblanding med prikker og retroblomster, hvad syntes i?

De er som mine Barbapapapuder til salg i shoppen så kig ind hvis det har interesse.




mandag den 19. marts 2012

Flere Avesjov kyller og elefantbukser....

Så er der lavet endnu et hold Avesjov kyller, denne gang primært i gule og orange farver, og selvfølgelig stadig i prikker og skønne retrostoffer. Igen er de på vej til Mette og skal en tur i Designkartellet, men de kan selvfølgelig også købes her eller hos Mette.

Ja alle de skønne gule og orange farver er da lige til at blive i påskehumør af, nu er der jo heller ikke så længe til, jaaaa og som skolelærer er der jo en lille ferie på vej, glæder mig allerede, så skal der rigtig hygges og være krea.

Endnu et par Avesjovbukser er også med i pakken, denne gang til Mettes Karen, der endnu ikke har et par elefantbukser, håber de bringer glæde.



søndag den 18. marts 2012

Så er vinderen fundet.....

Så er vinderen af min Give Away i samarbejde med Stof og Råd fundet...

Vinderen er.....






Emilie med bloggen www.harekanin.blogspot.com

Du skriver bare hvilket stof og rib, samt hvilken str. mønster du ønsker. Så sørger jeg for det kommer frem til dig.

- Posted using BlogPress from my iPhone



- Posted using BlogPress from my iPhone

Give Away - du kan stadig nå det

Vinderen trækkes kl. 20 i aften så i kan stadig nå det.


- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag den 17. marts 2012

Skoshopping....

Formiddagen gik med skoshopping i Hillerød, først til Storm og derefter nye løbesko til far. Far fandt disse Adidas sko som Storm bare måtte eje (selvom mor helst ville have haft noget brunt), og han er meget glad for dem, de har allerede været ude og gå en lang tur og derefter leg og havearbejde derhjemme.

Udover Adidasskoene fik han et par skønne brune eccosandaler, lige efter morens farveønske (kunne dog godt have ønsket mig noget andet end en hvid sål), og Storm var ganske tilfreds han syntes at ekspedienten var vildt sød, så der blev flirtet lidt. Skoene kom i en skønt dekoreret skotøjsæske.






Barbapapapuder......

Torsdag aften blev disse to skønne puder færdige, denne gang er det Barbapapastoffet der har været fremme samt prikker og retrostof, syntes det er blevet en ganske god kombination.

Den gul/lilla/pink blev allerede i går sendt til Karens fødselsdag, den turkis/blå/grønne er til salg så skriv til stormensmor@gmail.com hvis det har interesse.

Der er klippet til lidt flere puder også med andre motiver, så de vil komme løbende det næste stykke tid.




torsdag den 15. marts 2012

Årets første påskeæg.....

Så er dette års første påskeæg ved at være færdige, og der er mange flere på vej. I år har jeg lavet lidt med de famøse elefanter som både mor og Storm er vilde med, det er blevet til disse, men der er flere på vej. Nu skal jeg bare lige ud i haven og finde et par lærkegrene, så er de klar til at blive pyntet op med.

Ja jeg pynter jo normalt ikke op til påsken, men for Storms skyld, han elsker at være med til sådanne ting, og så er det jo lidt hyggeligt. Mon ikke også et par af kyllerne finder vej til reolen i stuen.



Give Away.....

Så er der ved at være tid til endnu en Give Away her på bloggen, det er igen i samarbejde med Nina som har Stof og Råd.

Nina har været så sød at udlodde 1 meter valgfrit børnejersey samt lidt rib i farve efter ønske. Sammen med dette udloddes et af Anjas (der er skaberen af Minikrea) skønne natdragtmønstre i den str. man ønsker.

Nedenfor ser i et udvalg af Ninas børnejersey, men der kan ses mere på hendes hjemmeside.

Der er denne gang mulighed for 4 lodder, reglerne er som følger:

1 lod: Skriv en kommentar

1 lod: Fast læser, hvis du ikke allerede er det.

1 lod: Link til min giveaway med billede på din egen blog.                                               
 
1 lod: tilmeld dig på Ninas facebook her

Vinderen trækkes søndag d. 18. marts, håber i endnu engang har lyst at lege med.

På de to nederste billeder ses Storm i en af mine natdragter der ligner Anjas en del, kig evt. også her og her og se nogle af de ting jeg har syet i Ninas jersey til Storm og hendes barnebarn.











tirsdag den 13. marts 2012

Barbapapakjole....

Denne skønne Barbapapa kjole er den af de ting der er blevet arbejdet på herhjemme de sidste par dage. Den er lavet til Karens fødselsdag og er sikker på den går rent ind, hun elsker barbapapa. Nu håber jeg bare moren er lige så vild med den.





mandag den 12. marts 2012

Kyllemærker....

Så er der lavet flere til og fra mærker, denne gang i form af små kyllinger, der skal sidde på vores fine Avesjov kyllinger, så de klar hvis man skal bruge dem som værtindegave her i den skønne påsketid.

De er lavet på samme måde som elefanterne, først tegner jeg, så maler jeg, tegner op med tusch og klipper ud og sætter snor i. Skønne ikke?



søndag den 11. marts 2012

Flere Avesjov kyller....

Så er der syet og pakket lidt flere Avesjov påskekyllinger lavet i prikker og retrostof, der nu er på vej til designkartellet. Der har allerede været så godt salg i de første at der måtte laves lidt flere.

Her er et lille udvalg af dem, de kan selvfølgelig også købes her eller hos Mette. De første sæt kan ses her.








onsdag den 7. marts 2012

Puderne til Storms nye sofa.....

I går aftes og her til aften, har den stået på syning af puderne til Storms nye sofa og til min lænestol hvor Storm elsker at sidde og se Biler. Ja, selvfølgelig er det elefantpuder, og masser af dem, så tusind, tusind tak Mette, det er blevet super godt og Storm elsker dem.
Dette var en af tingene vi syslede lidt med i søndags hos Mette, og hvilke skønne farver Mette har klippet banerne i. Lasse er så vild med dem at han overvejer om vi skal bestille en mere. Udover Mettes puder, er det blevet til en med turkise elefanter og en med brune elefanter (den lyseblå har vi købt af Mette for lang tid siden).

Mine favoritter er klart de to i lænestolen, men dem i sofaen er vist de mest drengede, hvad syntes i?