mandag den 30. april 2012

Give Away... nu nærmer vi os elefanten....

Der er stadig en uge tilbagt til min Give Away bliver trukket, kl. 20 d. 8/5 på Storms 2 års fødselsdag. De fleste har vist stor interesse for elefanten, og der mangler nu kun 12 kommentarer til der bliver låst op for den. Så hjælp til, spred budskabet, brug gerne billeder og link til min Give Away.


søndag den 29. april 2012

Endnu en Avesjov nederdel.......

Efter en hyggelig formiddag hvor Storm og jeg har været alene hjemme, fik jeg i middagsluren kreeret endnu en Avesjov nederdel, denne gang med lidt skønt jersey på lommer og som taljerib. Udover denne er der blevet klargjort til flere nederdele, samt lidt bestillinger.


Str. 86

lørdag den 28. april 2012

Avesjov nederdele med lommer......

Så har der endnu engang været gang i symaskinen og klipperiet herhjemme og denne gang er det blevet til nogle Avesjov nederdele med lommer, de er lavet som halv sol med bred rib i talje og kantebånd om lommer og som kant forneden. De kommer til salg i Designkartellet, men kan selvfølgelig også bestilles her eller hos Mette.

I denne omgang er det blevet til elefanter, Bamse og Kylling, Barbapapa og Hello Kitty, men vi laver selvfølgelig også efter ønske, hvis stoflageret tillader det.


Str. 92

Str. 98

Str. 98

Str. 92

Str. 86

torsdag den 26. april 2012

Skøn pakke med Bambi og meget mere....

I går kom den skønneste pakke med posten, og i hvor blev jeg glad. Lidt før påske fik jeg en mail fra søde Maja, der havde luret at jeg altid er på jagt efter bambistof, og netop det havde Maja et juniorbetræk liggende af som hun gerne ville bytte. I kan tro jeg blev lykkelig, det var ikke et hvilket som helst betræk, men netop det jeg har jagtet bare et lille stykke af til et hovedpudebetræk til det som Storm har på sin dyne. I mellemtiden er Storm ved at vokse fra babydynen (som han kun bruger i barnevognen nu), så det nye betræk fra Maja får lov at blive i hel stand og så bliver babybetrækket brugt til hovedpudebetræk. Skønt med søde tanker.

Ikke nok med det, der var også et stort stykke Bamse og Kylling stof, som Storm også elsker, samt lidt andre lækre stoffer, som i kan se på billederne. Udover dette var der de skønneste hæklede cupcakes til Storm, da Maja havde læst at han snart havde fødselsdag.

Tusind tak Maja for de fine ting, de bringer allerede lykke herhjemme, så mangler vi bare at jeg får syet en box til dig og klippet lidt stof til dit kommende projekt.




onsdag den 25. april 2012

Nederdel med aber....

I går aftes blev endnu en kreation færdig, denne gang var det en lysrød nederdel i det lækreste blødeste isoli med pink jersey med brune aber som talje og lommer. Den er syet i en str. 4 år og er til Ninas barnebarn, så nu håber vi hun bliver glad for den.

Og der er flere at disse nederdele i forskellige farver og kombinationer på vej, der bliver klippet på livet løs herhjemme og hos Mette, håber at have lidt nye Avesjov efter weekenden, måske før.

Den pink jersey med aber er fra Ninas butik, og hun har besluttet at køre tilbuddet på børnejerseyen måneden ud, så i kan stadig nå at få lidt til en god pris.


Smølfer til Storm og mor......

I dag kom der flere smølfer til samlingen. Posten kom med en pakke fra Mia som indeholdt et dejligt stort stykke af mit ynglings smølfestof, hvad mere kan man ønske sig....

På vej hjem fra arbejde skulle jeg lige i boghandleren, og hvad havde de sat ganske betydeligt ned, jamen var det ikke noget med smølfer, jo. Et sæt med kasser til at stable som Storm elsker samt et billedlotteri, jubiii, så der var lige lidt ekstra gaver til Storms fødselsdag på tirsdag. Lidt heldig har man da lov at være.



mandag den 23. april 2012

Storm i de nye bukser.....

Så har jeg med meget besvær fået taget lidt billeder af Storm i de nye hængerøvsbukser. Det var bestemt ikke nemt, da han ikke gerne står stille længe ad gangen, så i må bære over med kvaliteten.

De er godkendt både af Storm og hans dagplejemor, der sagde at Storm har elsket
bevægelsesfriheden og lommerne til at komme sutten.


Give Away......vi nærmer os elefanten....

Så nu mangler vi bare 2 tilmeldinger mere til min Give Away før trin 5 bliver låst op, og kun 22 til at elefanten som så mange af jer gerne vil vinde kommer med i puljen, så skynd jer at melde jer, og spred gerne budskabet på jeres blog.


søndag den 22. april 2012

Flere patchworkbolde med elefanter....

Aftenen kommer til at foregå med hygge i sofaen foran en god film med nål, tråd og patchworkbold i hænderne. Ja det har i jo nok gættet, men jeg er altså typen der ikke kan sidde 'bare' og se tv, jeg skal have noget i hænderne for at slappe af.

Så der er blevet klippet 5-kanter til endnu flere bolde, eller det vil sige en del af dem har været klippet længe, men der er bare blevet tilføjet nye og byttet lidt rundt på farver og motiver. Glæder mig til at vise jer nogle flere.

Et par af dem er allerede kommet til salg i shoppen, hvis det skulle have interesse klik her.




Du kan stadig nå det....

Nina som har Stof og Råd har forlænget hendes suveræne tilbud på alt det skønne børnejersey, så du kan nå at få lidt hvis du bestiller i dag inden midnat. De er alle sat ned til 109kr før op til 159kr.


Tivolitur og impulskøb.....

I onsdags gik hele dagen med en super hygglig tur til København med min klasse. Formiddagen gik med shopping på Strøget, og jeg måtte selvfølgelig en tur forbi en af mine absolutte ynglingsbutikker Karrusella og denne skønne bluse med traktorer kunne jeg da ikke stå for, så den måtte med hjem til Storm. Karrusella er helt sikkert et besøg værd de har mange skønne ting, og hvis man ikke bor i nærheden er der også en skøn webshop.

Efterfølgende gik turen til Tivoli hvor vi fik eftermiddagen til at gå inden vi skulle hjem igen. Jeg fik købt en Rasmus Klump bamse med hjem til Storm, samt taget et billede af ham til en af Storms rammer. Begge dele bragte lykke. På et af billederne kan i se hvad ungerne fik lokket mig med op i,  og der var en fantastisk udsigt ud over København, ja når det altså ikke gik for stærkt til at se det. Det var en super hyggelig dag for både børnene og os voksne.

Den skønne legemad røg i kurven til Storm og Karen under gårsdagens indkøb i Netto, som jo altid har mange gode ting på hylderne, ja hvis man da når og få fat i dem.




lørdag den 21. april 2012

'Hængerøvs' bukser til Storm med gule elefanter....

Her er hvad dagen har budt på af kreativitet, jeg har kreeret et nyt buksemønster til Storm. Jeg har længe tænkt på at lave et par hængerøvsbukser til Storm, som dem mange af mine elever går rundt med, men tiden har ikke lige været til det, men i dag blev det tegnet, klippet og syet tilmed også, alt sammen mens Storm sov til middag.

De er blevet sorte med lommer af gult jersey med hvide elefanter og ribkant, samt taljerib i det samme. Jeg er normalt ikke så vild med sort til børn, men er faktisk blevet ret vild med kombinationen gul/sort. Glæder mig til at vise et billede hvor han har dem på, men det må vente lidt.




Elefantsengetøjs Info til svenske og norske bloggere.....

Hvis der er nogen af jer svenske og norske bloggere derude, der også gerne vil have fat i det skønne SoveTrine elefantsengetøj kan det sagtens lade sig gøre. På Sovezonens hjemmeside står der at der kun leveres til Danmark, men jeg har i dag talt med dem og de sender selvfølgelig gerne til Sverige og Norge.

Det i skal gøre er at sende en mail med bestillingen i stedet, så vil de kontakte jer med informationer om hvordan i skal gøre. Så bare bestil løs, mailen sendes til info@sovezonen.dk



Orange fleece med Barbapapa og bukser.....

Så har der igen været gang i symaskinen, denne gang er det blevet til en orange fleece med Barbagul  og brune ribkanter til Karen, samt et par petrol bukser med turkise elefanter til Karens fætter. Er det ikke skønne farver de har valgt?

Der er også blevet lavet lidt flere Avesjov bukser som nu er på vej ud i verden, og man kan selvfølgelig stadig bestille både fleece og bukser enten her eller hos Mette.





fredag den 20. april 2012

Har du forudbestilt elefantsengetøj...... jeg har......

Jeg glæder mig, kan næsten ikke vente til engang i slutningen af maj, hvor det famøse elefantsengetøj SoveTrine kommer i nye farvesammensætninger. Jeg elsker de elefanter og må da eje nogle af sættene, da jeg kun har en dreng er det indtilvidere blevet til det blå, det brune og måske det gule, men overvejer faktisk også om man skulle have en af farverne til soveværelset.

En af de lokale butikker Sovezonen som forhandler Nordisk Tekstils sengetøj, har været så sød at bestille det for mig, og nu har de lagt det ind på deres hjemmeside så i alle har mulighed for at forudbestille elefantsengetøjet, hvis i som jeg bare må eje det, og vil være sikker på i når at få fat i et sæt.

Det kommer i 4 farver, blå, gul, brun og lilla i størrelserne baby, junior og voksen til den en rimelig pris, nemlig 249 for baby, 349 for junior og 449 for voksen.

Så hvis i som jeg vil være på den sikre side så klik her og bestil.







torsdag den 19. april 2012

Husk min Give Away.....

Husk at melde dig til min Give Away der trækkes d 8/5 her, der er nu åbnet for 4 trin, og der mangler 35 tilmeldinger til Elefanten som vist er blandt jeres favoritter.


mandag den 16. april 2012

Bold med elefanter.....

Så har endnu en patchwork bold set dagens lys, denne gang med de nye skønne blå elefanter. Jeg elsker dem allerede, og der er flere på vej med disse skønne elefanter.

Jeg sælger gerne af mine patchworkbolde, så skrive endelig en mail hvis du er interesseret, laver dem også efter ønske. Stormensmor@gmail.com


Endnu en elefant til samlingen....

Efter at have fået den grønne og den turkise elefant hjem, gik der ikke mange timer før en mail fløj afsted til Mette, med endnu en bestilling. Den gule måtte også med i det man vist kan begynde at kalde en samling, og det bliver ikke den sidste, så snart jeg kan få fingrene i en brun, må den da også til.

Indtil videre ser det sådan ud på Storms værelse, eller det vil sige når de er sat på plads, for de bliver flittigt brugt til jeg. De bliver slæbt rundt i huset og sat fint op forskellige steder, samt selvfølgelig rystet, ja man skal jo lige høre hvor mange mønter der er i. Storm er lige så glad for dem som hans mor er...



søndag den 15. april 2012

Hjørnet i køkkenet færdigt.....

Så blev bordet endelig færdigmalet og skulle nu være gennemhærdet, det eneste der lige mangler er at bordpladen lige skal skrues lidt bedre fast, da den har løsnet sig lidt.

Storms skammel er blevet hvid med turkise elefanter, stolene i pasteller og bordet er blevet hvidt hvor det før var creme. Det er helt utrolig så meget det har lysnet rummet. Er dog stadig ikke helt sikker på at stolene ikke bliver malet om, men nu må vi se om jeg vænner mig til farverne.



Flere elefantsyslerier...

Fredag aften gik med hygge ved kreabordet. Der blev malet, klippet og limet. Ja og det var selvfølgelig endnu engang elefanterne der var i saksen, af færdige produkter blev det til 2 æsker og 2 dåser. Den grønne æske står nu og pynter på Helenes værelse, da den var en del af gårsdagens pakkeleg, og de to dåser var en del af værtindegaven til Vicki. Den sidste æske står på kreabordet med lidt forskellige sager i.




lørdag den 14. april 2012

Blogtræf og hygge....

Lørdagen er gået med en super hyggelig dag hos Vicki i selskab med Mette, Mia, Helene og Anna. Vicki havde bagt boller og hindbærsnitter og desket op med det skønneste bord med lækkerier. Det var en super hyggelig dag masser af snak og knap så meget krea, det havde vi jo slet ikke tid til.

En lille pakkeleg blev det da også til, her vandt jeg disse to skønne kosmetikpunge som Mia havde lavet. Er super glad for dem, lige mine farver, de er allerede taget i brug.

Jeg fik også lidt retrosengesæt med hjem, købt af Helene, et sæt af det grønne og to sæt af det turkise. Det turkise bliver der helt sikker ikke klippet i, det skal da bruges som det er. Helene havde også disse skønne smølfemærker og et bambi mærke med til mig, som da helt sikkert skal bruges på noget tøj til Storm.

Mette havde jo kreaaften med sin søster i går, hvor de lavede rammer, og denne skønne grønne elefantramme havde hun med til Storm i dag. Den gik rent ind da han fik den, blev sat på hylden på værelset hvorefter den blev slæbt med ind i sofaen, hvor den skulle studeres. Mette havde også lidt af dette skønne elefantstof med købt her. Det lilla skal bruges sammen med nogle lilla retroblomster til nogle puder, resten må i vente med at se.

Alt i alt en super skøn dag, med nogle super søde piger og fede ting der er kommet med til det lille hjem.