tirsdag den 31. juli 2012

Flere hæklerier og savn...

Så mangler Louises tæppe kun de sidste sammensyninger før det ryger afsted med posten senere i dag, glæder mig til at vise hende og jer det færdige resultat.

Det har været en super hyggelig projekt og der er allerede et nyt tæppe på vej, af en blanding af rester (uld/acryl), og lidt nyindkøbte garner, ja nu kan jeg slet ikke stoppe igen.

Jeg går med en mærkelig fornemmelse her i dag, det er som om jeg ikke rigtigt kan komme i gang i dag, både pga rodet m ombyggeriet, mangle på symaskine, men også fordi jeg lige har kørt Storm på miniferie hos mormor og morfar, tror det er første gang i et år jeg ikke har ham hjemme og sove. Så man savner avekatten lidt, men hygge det skal vi:-)

mandag den 30. juli 2012

Zoo og hæklehygge....

Morgenen gik med en tur til frisøren (mine forældre har en frisørsalon), hele familien stod for tur, og det var særlig tiltrængt hos Storm og mor, der røg hele 20cm af mit. Skøn fornemmelse her i sommervarmen...

Derefter kørte vi til København hvor vi var en tur i zoo med skønne venner og dejlige unger.

Ungerne hyggede, legede og blev forkælet, ved to-tiden var alle godt brugt, især de to mellemste der ikke havde sovet til middag, så der gik turen hjem.

Storm faldt selvfølgelig i søvn så snart han blev sat i bilen, og sov videre i sofaen da vi kom hjem.

Jeg lavede en skøn kop kaffe og gik i gang med lidt flere hæklerier. Det blev til denne lilla doily.

Vinderen....

Af min Boys Month Give Away i samarbejde med Nina er nu trukket ved hjælp af random

Og vinderen blev....

Superprinsessen

Hvis du sender mig en mail på stormensmor@gmail.com kan vi aftale nærmere....


Hæklerier...

Det meste af det krea der foregår herhjemme i ferien er hækling, der bliver hæklet lapper til tæppe, doilys samt andre spændende ting. Det fede ved hækling er at det kan foregå i haven, mens Storm leger og mor og far nyder solen...

Der bliver også klippet lidt, men desværre ikke syet, da symaskinen strækker, jeg får den hjem igen i løbet af ugen, og jeg glæder mig.

Det værste er dog at alt er pakker i kasser på grund af ombygningen og de nye krearum der trækker lidt ud, håber snart det bliver færdigt, så jeg kan overskue tingene igen..

Lidt hæklebilleder....


søndag den 29. juli 2012

Sidste chance...

Så er det sidste chance for at være med i min Give Away, jeg udskyder lodtrækningen til i morgen kl. 20, så du kan stadig nå det her.

Der bliver ikke blogger så meget da vi har sommerferie herhjemme, men det betyder ikke der ikke sker lidt på kreafronten, for det gør der. De billeder må i have til gode lidt endnu...

Her er lidt billeder af Storm der hygger i havestolen og lidt dahliaer fra haven (på havebordet)


tirsdag den 24. juli 2012

Ferie og hæklerier...

Det er skønt vejr her i det svenske og vi nyder stilheden og den skønne natur.

Storm elsker at rende rundt i haven og lege med Riga, jeg tror han bliver meget svær at få med hjem igen.

I går var vi ude og besøge bedstemor i hendes skønne hus, som ligger endnu længere ude, hvor Storm kunne løbe rundt på markerne og lege med begge hunde, men vi sad hyggede med kaffe og kage med naboerne..

Lidt hækling bliver det også til, nedenunder ses hvad jeg har nået her på ferien indtil videre.



mandag den 23. juli 2012

Mumi shopamok...

Når vi er på besøg hos farfar i det svensk, er Lindex et af de steder der er et absolut must at nå forbi....

Ja og der er jo ingen tvivl om at det er Mumi jeg går efter, her er lidt af det der er blevet købt til Storm denne gang...og en ekstra af den orange T-shirt til Karen...

Hyggelig morgen og hæklerier...

Storm og far sover længe, mens farfar og jeg sidder og hygger med kaffe, morgenmad og vores ipads.

Vi sidder i havestuen og nyder udsigten og solen der endelig skinner fra en skyfri himmel, ja og så hækler jeg selvfølgelig.

Her er lige et glimt af hvad jeg har nået på Louises tæppe siden jeg ankom hertil i går eftermiddags.

søndag den 22. juli 2012

Ankommet til det svenske....

Så er vi endelig ankommet hos svigerfar, og det er da lutter idyl med skoven i baghaven, vi elsker at være her.

Storm og Riga hygger allerede, Storm går rundt i haven og spiser sit æble og Riga følger trofast med, mon ikke man kunne få resterne hvis man var heldig...


Ny kombination...

Så er det blevet til en ny Avesjov kombination, nemlig turkis fløjl og noget af Mettes skønne stof med får.

Det er også blevet til endnu et par af de meget populære gule avesjovknickers med elefantlommer.

Håber de falder i den lille piges smag, selvom disse bestemt også kan gå til drengene, mon ikke Storm skal have et par turkise snart...

Der er også røget et par andre bestillinger i postkassen, blandt andet en Barbakjole og nederdel som Karens, og nu vender vi så snuden mod Sverige, til et par hyggelige dage hos farfar..




lørdag den 21. juli 2012

Graziela tog.....

For et stykke tid siden købte jeg dette skønne sæt nattøj af Mette, det er bare først nu det er blevet taget i brug.

Jeg elsker Grazielas print, især disse med tog samt selvfølgelig æblerne, som jo nok er mine favoritter.

Storm elsker sit nye nattøj, han har nok sagt "tog" de første 50 gange, og så ser han bare så sød ud i det.

Jeg har købt sættet her i Mettes og hendes søsters skønne shop..


fredag den 20. juli 2012

Det lysner forude...

Så er alt det hvide for oven malet to gange, alt det mørke i kanterne to gange, så mangler vi bare de store flader en ekstra gang, samt vinduer og døre.

Farven på huset har vi ikke været helt enige om, vi har skiftet fra meget lys sand, til denne 'lys jord'. Jeg ville gerne have mere brunlig og Lasse gerne grå, så vi fandt denne mellemting, der sat op mod brun virker grå, og op mod grå virker brun. Men jeg ville nu godt have haft den lidt mere brun, meeeeen der går mange år før jeg skal male hus igen, så jeg overlever.

Hjemmelavede lækkerier...

Når dagen er ved at være slut, når der er blevet malet dagen lang og aftensmaden er indtaget, så står den på syltning.

Ja, der skal da ikke gå nogen af havens lakkerier til spilde. Lige i øjeblikket er mine forældre i Frankrig og mine naboer er også ude og rejse. Det betyder at ud over mit eget lille vægdrivhus, passer jeg både mine forældres kæmpe køkkenhave og drivhus, samt naboens drivhus, og der er meget mere end vi kan nå at spise, på trods af at Storm også får med i dagpleje...

Den anden aften syltede jeg derfor 20 agurker, og de smager aldeles skønt. I stedet for almindeligt lagereddike bruger jeg hvidvinseddike og sylter løg sammen med.

Det bugner også med squash og dem har jeg grillet og lagt i valnøddeolie med valnødder, revet citronskal, estragon og lidt hvidløg, og de smager fantastisk til lidt ost.

Citronerne er dog ikke fra haven her hjemme, men taget med hjem fra mine forældres terasse i deres sydfranske hus, de er lagt i salt/citronlage med peberkorn og laurbærblade.

Ja så her går ingen ting til spilde, det næste må blive hindbærrene der skal plukkes, men nøj der er mange af dem, så tiden skal lige findes...

torsdag den 19. juli 2012

Jeg maler, maler og maler...

Der er en smule stille på bloggen lige nu, grunden til dette er at Lasse og jeg er i gang med at male vores hus. Vi maler stor set fra vi står op til vi spiser aftensmad, og vi er vist begge ved at være lidt trætte af maling og pensler, men to dage mere så er vi færdige (hvis vejrguderne er med os).

Det kreative når jeg ikke så meget da mine kreating er pakket ned da jeg også er i gang med arbejdsværelse (men det bliver gemt til regnvejrsdagene, som vi heldigvis ikke har haft så mange af her i Nordsjælland).

Efter weekenden skulle jeg gerne være tilbage med nye kreaprojekter, for der er masser af dem undervejs.

lørdag den 14. juli 2012

Miniblogtræf....

I går aftes inviterede Mette til et impulsivt lille blogtræf, og det var en super hyggelig aften, så ved 17.30 tiden vendte jeg snuden mod København, tog Helene med på vejen og så ind til Mette hvor Marthe dukkede op kort efter. Mette havde lavet lækkert aftensmad og Helene med den skønneste kage, det var super lækkert...

Søde Marthe havde de skønneste stofpakker med til os alle tre, samt nogle fantastiske mumiting til Karen, tusind tak for stoffet Marthe, elsker det....

Ud over dette blev der lavet lidt byttehandler, noget nu og andet der dukker op senere. Jeg havde blandt andet to skønne sengesæt med hjem, et fra Mette og et fra Helene, det gule fra Mette er der allerede planer for. Udover dette fik jeg lidt smølfestof med hjem til samlingen, samt lidt grazielahjerter, som Mette og jeg har købt hos Husflid....

Tusind tak for en skøn aften til jer alle tre...