fredag den 31. august 2012

Sidste chance for Sovetrine til 20%

Så er det nu, det vil sige indtil kl. 20.00 i aften kan du spare momsen på de skønne elefantsengesæt, også de nye farver der kommer til November.

Det er hos Sovezonen og der skal i kommentarfeltet skrives "Avekatten", så bliver rabatten trukket fra manuelt.

torsdag den 30. august 2012

SoveTrine elefanter på tilbud... Også de to nye farver...

Spar momsen på SoveTrine elefanterne.

Sovezonen i Helsinge har lavet et tilbud specielt til os bloggere i forbindelse med at de også har foredrag, vinsmagning og andre spændende tilbud i butikken.

Nu kan vi alle spare momsen på de eftertragtede SoveTrine elefantsengesæt, og det er ikke kun de 4 eksisterende farven, men også på forudbestilling på de 2 nye farver, så det er da svært at takke nej til.

For at bestille klik her, og når man bestiller står der den normale pris hvor momsen ikke er trukket fra, det gør Anette manuelt når hun tjekker bestillinger. For at udløse rabatten skal sengetøjet bestilles mellem kl 14 og 20 fredag d. 31 august 2012, og i kommentarfeltet skal der stå "Avekatten"

onsdag den 29. august 2012

Nye billeder af landkort til salg..

Så er der taget lidt billeder af de forskellige landkort til salg.

Danmarkskortene er der flere varianter af, har bare ikke nået at få taget billeder af dem alle.

Europakortene er der et enkelt gammelt fra før murens fald der ikke er billede af.

Så skriv endelig en mail hvis du søger noget bestemt, måske jeg kan finde det i gemmerne.

tirsdag den 28. august 2012

Skolelandkort til salg...

Så er der en ny omgang af min skoles væglandkort til salg.

Igen denne gang fås de i Danmark-, Europa- og Verdenskort.

Prisen er fra 800 kr pr. Kort og de er til afhentning i Nordsjælland.

Skriv en mail på stormensmor@gmail.com for køb eller mere information.

Desværre kunne jeg ikke komme til at tage billeder i dag pga håndværkere, så de kommer i morgen tidligt. Billedet herunder er fra sidste salg, kortene denne gang er i bedre stand og lidt nyere, samt med træstok for neden istedet for metal som på billedet.

mandag den 27. august 2012

Skolelandkort......

I morgen kl. 20 kommer endnu en omgang af vores væglandkort til salg.

Der er igen verdens-, Europa-, og Danmarks-kort, prisen bliver ca. 800 og de er til afhentning i Nordsjælland.

søndag den 26. august 2012

Der bliver syet vattæpper...

Ja den første omgang vattæpper røg jo hurtigt, så Mette og jeg er igang med lidt flere...

Hvis der er nogen specielle farveønsker, så skriv endelig en mail til Mettekirkeskovjensen@gmail.com

lørdag den 25. august 2012

Mere Avesjov...

Så er der endnu en gang blevet kreeret lidt Avesjovbukser, en hat, samt et vattæppe som er på vej ud i verden...

Mange flere vattæpper er undervejs og snart klar til at blive afsendt...

søndag den 19. august 2012

Skøn barnedåb, gaver og masser af leg...

Det har været en lang men super skøn dag. Vi har hele dagen været til barnedåb, og det var super hyggeligt, og ungerne hyggede sig og legede hele dagen...

Som tidligere vist var en del af gaven en af mine elefanter, men ud over det havde vi købt en bobles kylling. Ungerne elsker dem, og man kan simpelthen ikke få nok, Storm elsker når vi er hos pigerne, for de har jo mange flere end ham da de er tre.

Både Storm og min venindes piger fik et par stykker i julegave som vi købte ligesom denne i en af mine ynglingsbutikker Karrusella. Jeg bestilte den onsdag og torsdag havde jeg den pakket super flot ind og det hele, så lækkert....

>

Barnedåbsgave...

Så varer det ikke længe før vi skal afsted til barnedåb, fik lige lavet den sidste af gaverne i går aftes, nemlig en af mine elefanter.

Denne er jeg helt vild med i ynglingsstoffet:-).

lørdag den 18. august 2012

Mit elskede sengetøj fra min barndom..

Mit absolutte ynglingssengetøj fra jeg var barn, var jeg overbevist om jeg aldrig ville gense, da min far var overbevist om at det var smidt ud efter han havde brugt det at afdække da han malede. Av av mit stakkels hjerte....

Men en dag da vi var på besøg hos olde (min mormor), så jeg en pudseklud ligge der lignede mit sengetøj, og ganske rigtigt, hun havde reddet det fra min fars storskrald da hun syntes det kunne blive suveræne pudseklude, så tak af hele mit hjerte, på trods af at der kun er et halvt betræk tilbage med malerpletter, så kan man jo få ganske fine ting ud af det:-))

torsdag den 16. august 2012

Der bliver stadig hæklet her...

Ja hæklet på livet løs, og det er stadig tæpper, men skønt og hyggeligt er det, jeg elsker at hækle og de mange skønne farver gør det endnu bedre...

tirsdag den 14. august 2012

Ny kreation på vej...

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er tosset med elefanterne, især de brune. Så lige nu sysler jeg lidt med dem, lidt brunt læder og gult retrostof.

Glæder mig til at vise jer resultatet en af de kommende dage, men lidt langsomt går det, da arbejdet jo også skal passes.

søndag den 12. august 2012

Vattæpper fra Avesjov....

Her er så Avesjovs (det skønneste sammenarbejde mellem Mette og jeg) nyeste skud fra stammen, skønne vattæpper syet af skønne retrobetræk. De bliver solgt for den nette pris 350kr+Porto.

Hvis det har interesse så læs mere her hos Mette. De kan reserveres på Mettekirkeskovjensen@gmail.com og det går efter først til mølle princip.

Der er også mulighed for at få syet ens eget betræk om til vattæppe, det kan der læses mere om hos Mette.


De skønneste tapeter....

De skønneste, smukkeste tapeter er landet her i det lille hjem, tusind tusind tak Louise, jeg glæder mig allerede til at komme i gang...

Det nederste gule er jeg helt forelsket i, og det har jeg fået af Marie, da vi i sidste uge havde en super hyggelig kreadag, så tusind tak...

lørdag den 11. august 2012

Hækling og andre syslerier....

Herhjemme sker der ikke vildt meget på den kreative front, hele krearummet er jo stadig pakket i kasser, nu må den far godt snart få overstået den ironman så han kan få rummet færdigt:-)..

Der bliver hæklet en del, da det jo er en super ting at tage med ud i haven, ja og der er gang i flere projekter, en pude, et tæppe mere...

Der bliver også syet lidt nye Avesjovkreationer af disse stoffer, men resultatet må i vente med lidt endnu...

Og sidst men ikke mindst bliver der tænkt på hvilket stof der skal på de nye stole i køkkenet og til krearummet..

fredag den 10. august 2012

Lyseblå elefanter.....

Et par lyseblå elefanter der var på bestilling er nu kommet ud til de to små drenge, som forhåbentlig er blevet glade for dem...

torsdag den 9. august 2012

Nye stole....

Så er der kommet nye stole i det lille hyggelige hjørne i køkkenet. Egentligt var det meningen de skulle ud i det nye krearum når det bliver færdigt, men vi syntes de var så flotte på den midlertidige plads, så jeg måtte ind og købe to mere...

Nu skal der bare sys lidt puder til, og måske skal hynderne have nyt betræk, vi får se.....

søndag den 5. august 2012

De skønneste pakker er landet...

I løbet af denne uge er de to skønneste pakker fra lidt byttethandler landet....

Den ene er fra Mia, og er det skønneste stof med kattene, samt en ekstra lille bonus af lidt smølfer som hun jo ved jeg elsker. Tusind tusind tak Mia...

Pakke nr. 2 er fra Christine og er det skønneste drengestof til lidt lommer og småprojekter, glæder mig til at komme i gang. Mange tak Christine.....

lørdag den 4. august 2012

Verdens skønneste sommerhus til leje...

I mine øjne har mine kære forældre verdens skønneste sommerhus, jeg elsker det, men der er jo også lidt frankofil i mig som fransklærer og jeg har boet i Frankrig i to år:-).

Det er beliggende i en skøn lille fransk bjerglandsby tæt ved den italienske grænse, en halv times kørsel fra côte d'azur (vandet Menton og Monaco), 45 min fra Nice hvor man kan flyve til, og enten leje bil eller tage toget til byen Sospel hvor huset ligger tæt ved byens station. Der er gode bus og tog muligheder til vandet og til Nice.

De har fået et afbud i huset som jo normalt er booket i denne tid, i uge 33 og i uge 37, så hvis nogen er interesserede kan i få lov at leje det til den favorable pris 3000 for en uge.

Hvis det har interesse send mig en mail på stormensmor@gmail.com, i må selvfølgelig også spørge på senere tidspunkter:-).

Jeg har lavet en blog på huset, området omkring, samt links til rejsemuligheder, seværdigheder mm, som er en privat blog, og hvis det har interesse og i gerne vil se mere kan jeg sende en invitation.