onsdag den 26. december 2012

Fantastiske julegaver...

Her er lidt af julegaverne, nogle kom i hus lidt før jul og de sidste juleaften. Så tusind tusind tak, er meget meget glad for dem alle.

tirsdag den 25. december 2012

Glædelig jul til jer alle...

Der har været lidt stille på bloggen det sidste stykke tid. Vi har været ramt af travlhed og desværre sygdom til Storm juleaften. Heldigvis har han det bedre nu og nyder gaverne.

Her er et lille glimt af juletræet og dets pynt, med ønsket om en glædelig jul til jer alle.

lørdag den 15. december 2012

Sidste dag med 20% på SoveTrine

Så er det sidste chance for at købe SoveTrine med 20%, et super juletilbud fra min lokale forhandler Sovezonen.

Klik her for at læse mere.

mandag den 10. december 2012

Hæklede til og fra kort...

Nu er tiden der endelig til at få lavet lidt til mig selv, efter det meste af november og december er gået med at hækle julepynt.

Jeg så det skønneste ophæng Rakel havde lavet med de sødeste rensdyr og besluttede da straks at det skulle være årets til og fra kort på julegaverne fra mig. Søde Louise havde det på samme måde og fandt straks disse skønne motiver til mig og vupti de første tre var lavet, og de er allerede røget afsted til Louise, håber de bringer lykke.

Er allerede i gang med en lille produktion til mine julegaver, nu skal det perfekte papir bare findes.

Hvis nogen skulle have lyst til at førsøge sig med sine egne hæklede til og fra kort, har Mette lavet en fantastisk DIY, nem og overskuelig.

søndag den 9. december 2012

Endnu en snemand blev til...

Ja selvom der er sne nok, så er det af den hæklede slags. De kan bestilles på stormensmor@gmail.com til 100 kr og er ca 10-12 cm høje.

lørdag den 8. december 2012

Flere hæklede hjerter..

Der bliver hæklet hjerter, flere af de minihjerter jeg tidligere har vist som ranke. Denne gang er de dog til min lærkegren som små ophæng med en lille perle på.

Jeg laver selvfølgelig på bestilling hvis nogen er instersserede så send en mail på stormensmor@gmail.com

fredag den 7. december 2012

Hæklede snemænd..

Der er rigtig gang i hæklenålen herhjemme, det seneste det er blevet til er disse skønne snemænd til Louise, samt et par hæklede mini svampe der kun er 2 cm høje..

mandag den 3. december 2012

Storms nye Elefanter og 20% på SoveTrine

Endelig er det kommet, de nye farver elefanter, og jeg har selvfølgelig købt det turkise til Storm.

Mette og jeg har selvfølgelig også købt et sæt af hver til at klippe lidt i, så nu kan man bestille Avesjov i de nye farver også.

Min lokale elefantpuscher Sovezonen har juletilbud, hele 20% på alle SoveTrine elefanter fra nu og til d. 15 december, så hvis du står at mangler et sæt så klik her. Tilbuddet gælder kun for os bloggere og andre der læser med herinde, og rabatten bliver trukket manuelt man skriver "avekatten" i kommentarfeltet. En lille Info til svenske og norske bloggere: på hjemmesiden kan man kun vælge forsendelse til DK, men hvis i sender en mail så ved jeg de gerne sender til resten af Europa.

søndag den 2. december 2012

Der bliver pyntet op til jul..,

Jeg er faktisk ikke så god til at få pyntet op her i julemåneden, somregel sker det at lige pludselig er det juleaften og jeg har intet nået, udover at sidde at sy,hækle og strikke julepynt til salg.

Men i år skal det være anderledes, det var faktisk manden der for et par uger siden sagde at for Storms skyld skulle der altså pyntes op.

Jeg er ikke nået så langt endnu, men jeg er da begyndt. Indtil videre er det blevet til lidt lærkegrene i mine Kähler vaser, og hvad der skal pynte derpå var ikke svært at beslutte.....

Selvfølgelig noget af al min fine glaspynt fra Brink, ja og der er masser at vælge imellem, samlingen tæller over 50 stk som er samlet i alle de år Helge Brink har haft sin butik i Tisvilde tæt på hvor jeg bor.

Dagen i dag er gået med en hyggelig juleshoppe tur til Hillerød med morfar, og Storm nød det.

lørdag den 1. december 2012

Pakkekalender

Så er 1. December kommet, og skønt er det dag, jeg elsker denne julemåned med pakkekalender fra mor og alle de juleforberedelser december fører med sig.

Hvis i selv har lyst til en pakkekalender er der alle tiders mulighed hos Keiki, de har nemlig lavet en skøn facebook pakkekalender, hvor man kan vinde fantastiske gaver hver eneste dag hele december måned, ja og bag en af lågerne gemmer der sig en lille gevinst fra mig, så klik her og vær med.