søndag den 27. januar 2013

Luftballoner, pasteller og neon...

Jeg har leget lidt mere med mine nye neon promarkers, og her er hvad det er blevet til...

lørdag den 26. januar 2013

Nye farver til samlingen...

Jeg har fået udvidet samlingen af mine skønne promarkers tuscher, før talte samlingen kun pasteller og sort, men da jeg så en pakke med neonfarver i Panduro måtte den i kurven.

Indtil videre er det ikke blevet til mere end et enkelt lille forsøg med dem, og det kom der denne luftballon ud af.

mandag den 14. januar 2013

Avesjov retrovattæpper..

Så er der kommet masser af nye betræk hjem til Mettes og mine retrovattæpper. Du kan læse meget mere om vores skønne tæpper her.

Alle disse nye betræk kan bestilles på Mettekirkeskovjensen@gmail.com og koster mellem 350-450kr +51kr i porto. Der kan læses mere om priser og bestilling her.

onsdag den 9. januar 2013

Stormelise dukker på vej....

Mette og jeg har gang i symaskinerne, der er flere Stormelisedukker (som Karen Mettes datter så sødt har døbt dem) på vej.

Man kan sagtens forudbestille og ønske farver på Mettekirkeskovjensen@gmail.com de koster 249+porto

tirsdag den 8. januar 2013

Avesjov ræv...

Så er der nyt fra Avesjov igen, Mette og jeg har denne gang kreeret en skøn ræv, og der er flere på vej.

Denne er i lækkert uld og retrostof og koster 249+Porto, de kan bestilles på Mettekirkeskovjensen@gmail.com

mandag den 7. januar 2013

Huse til salg

Så er husene Mette og jeg har arbejdet på klar.

Disse 9 huse er snart på vej i Designkartellet men kan selvfølgelig også bestilles på Mettekirkeskovjensen@gmail.com de koster 199+porto.

Den på nederste billede er snart på vej hjem til sin nye ejermand.

søndag den 6. januar 2013

Nyt hus?...

Måske er det netop dig der skal have et af vores nye Avesjovhuse, Mette og jeg har haft gang i saks og symaskine, og har klippet i en del af favoritterne.

Husene koster 199+Porto og kommer snart til salg på bloggen, så skriv til Mettekirkeskovjensen@gmail.com hvis du ser et der må hjem til dig.

lørdag den 5. januar 2013

Avesjovhuse på vej...

Det sidste stykke tid har Mette og jeg puslet med nye Avesjov ideer, en af dem er de skønne huspuder, i kan se Mettes her.

Nu er der blevet klippet til lidt flere i forskellige farver og mønstre, som forhåbentligt snart er på vej i Designkartellet. Hvis i ser en i ønsker jer, kan den selvfølgelig også bestilles på Mettekirkeskovjensen@gmail.com, de koster 199+p.


fredag den 4. januar 2013

Årets første loppefund...

Efter årets første rigtige arbejdsdag gik turen rundt i de lokale genbrugser.

Meget blev det ikke til, men disse to skønne hovedpudebetræk kom dog med hjem til samlingen, bare synd der ikke var dynebetræk til, da de er vildt skønne...

torsdag den 3. januar 2013

Bambi... hvad mere kan man ønske sig..

Onsdag havde Storm og jeg vores sidste feriedag i denne omgang, og far var på arbejde.

Vi benyttede formiddagen til et hyggeligt besøg hos Mette, sammen med moster. Moster og Storm legede i haven, mens Mette og jeg hyggede, drak kaffe/the og talte om Avesjov mm.

Der blev også udvekslet lidt forsinkede julegaver, og ihh hvor blev vi glade, det skønneste skønneste blå retro bambi voksenbetræk med et kæmpe pudebetræk. Pudebetrækket er allerede taget i brug og har indtaget ynglingspladsen i stuen, hvor storm tit ligger og ser tv. Dynebetrækket må vente lidt endnu til Storm skifter til voksendyne.

Hvad Mette og Karen fik kan i se her.


onsdag den 2. januar 2013

Lidt december hemmeligheder fra symaskinen...

Der er i løbet af december blevet syet en del tin der ikke er vist på bloggen da det var julegaver, her er lidt af det som Mette og Karen fik og som også er en del af den nye Avesjovkollektion.

Det er blevet til et par puder, den ene et skønt hus, begge i mint/gule/patrol farver, de kommer til at koste 199,- + Porto.

Så er der den skønne dukke til Karen, som også kommer i flere forskellige farver og variationer. Prisen på denne bliver 249,-+ Porto.

Alle tre ting kan bestilles på Mettekirkeskovjensen@gmail.com og laves selvfølgelig i de farver de ønskes.