torsdag den 20. juni 2013

Skønne skatte..

Jeg har fundet nogle af mine retrobetræk jeg har samlet igennem længere tid frem og udvalgt hvilke der skal trylles om til vattæpper der kan pynte lidt på havemøblerne.

Nu mangler jeg bare tiden, men sommerferien står jo for døren, så mon ikke tiden snart kommer.


tirsdag den 18. juni 2013

Det smukkeste broderi...

Idag har jeg modtaget det smukkeste broderi fra søde Emilie (@harekanin på instagram), tusind tusind tak jeg elsker det.

Planen med det var oprindeligt en patchworkpude til Storm, men ved ikke om jeg nænner at sy i det, måske det kommer i en ramme på væggen istedet.

Hvad syntes i?



fredag den 14. juni 2013

Ny ynglingskreation

Sidste weekend gik med at konstruere et nyt kjolemønster til mig selv og få syet den. Ja endelig blev der tid til at lave lidt til mig.

Her er så resultatet af den første kjole i det nye mønster, og nr. 2 er allerede klippet pg bliver forhåbentligt syet i denne weekend, og det bliver ikke den sidste, mon ikke der når at komme flere inden sommerferien begynder om 2 uger, for det er da den perfekte sommerkjole.



torsdag den 13. juni 2013

Mit lille vægdrivhus

Så begynder det endelig at ligne noget i mit lille drivhus. Det varer ikke længe før den første skoleagurk kan høstes og chilierne har en god størrelse nu mangler de bare lidt mere sol så de kan blive røde.

Tomaterne stortrives og der er små blomster på dem alle, et par enkelte små grønne tomater er dukket op, men der går nok lidt før de bliver røde da de alle står på friland.

Men herhjemme glæder vi os alle til at høste, især Storm går og venter på at få lov til at plukke agurker, måske i weekenden.








onsdag den 12. juni 2013

Skønne syrener

Der har været stille på bloggen det sidste lange stykke tid. 
Tiden og overskuddet har ikke været der, men nu er lockout overstået, eksamerne begynder så småt at være overstået og sommerferien nærmer sig, mon ikke der vil blive kortere mellem indlæggene.

Jeg elsker jo min have, især her i forsommeren, og især mine mange syrener. 

Lige her på falderebet nåede jeg i går at plukke en stor portion og lave om til den skønneste syrensaft som nu står og trækker i køleskabet.

Som lovet på Instagram så kommer her en lille opskrift.

5 økologiske citroner
2 breve citronsyre (el vinsyre)
40 syrenhoveder
2kg sukker
3 l vand

Man laver det som hyldeblomstsaft, alle ingredienser ned i en skål/gryde og hælder så kogende vand over det hele, dækker til og sætter i køleskab ca 3 dage. Atamon tilsættes hvis det skal have længere holdbarhed. 

Håber i kan bruge opskriften.