mandag den 21. februar 2011

Bambipude, legehjørne og landkort....

Nu har jeg efterhånden haft mit retrobambistof liggende et stykke tid, har længe ville lave noget, men er ikke rigtigt kommet igang, jeg købte stoffet af Julie. Her i vinterferien kom jeg så endelig igang med Storms legehjørne i stuen, til dette fik jeg syet et pudebetræk af bambistoffet. Jeg bruger pudebetrækket som opbevaring af Storms sommerdyne.
Legehjørnet består indtilvidere af en lille reol fra ikea, på væggen et par ugler fra Søstrene Grene og vores puf med bambipuden. Men der er mere på vej, min far har været på loftet og finde min og min søsters kurvestole frem, og dem er jeg igang med at male hvide. Samt jeg på weekendens loppemarkedjagt har fundet et lille hvidt børnebord der kan bruges til kurvestolene. Glæder mig til det er helt færdigt. Nu mangler jeg vist bare at få lavet lidt kasser og finde et gulvtæppe.
Åhh ja, jeg glemte helt flyvemaskinen, hvordan kunne det ske, den hænger i loftet over legehjørnet, og er Storms fars seneste køb af fjernstyret grej, med et vingefang på ikke mindre en 1.20 burde den jo ikke være til at glemme, (men det er jo legetøj til Storm : siger faren).

På loppemarkedet var jeg også så heldig at falde over et stort landkort, (jeg elsker landkort), som jeg nu har sat i en flot hvid ramme istedet for den triste brune, og fået hængt op over mine reoler, der er fyldt med bøger om håndarbejde, billedkunst, historie og mad. Jeg fandt også et lille Bjørn Wiinblad askebæger som en ekstra lille gevinst.

Legehjørnet med den nye bambipude

Mit nye landkort


Storms flyver

Legehjørne med flyver i loftet

4 kommentarer: