torsdag den 24. maj 2012

Bornholm...

Der er lidt stille på bloggen i denne uge, grunden er at jeg er med min 7. klasse på skønne Bornholm, vejret er dejligt, dog lidt koldt i forhold til hjemme, men solen skinner så det er da skønt.

Her er lidt billeder fra gårsdagens tur til Helligdomsklipperne og Gudhjem hvor vi selvfølgelig skulle have en 'Sol over Gudhjem', og jeg var da positivt overrasket over hvor mange af børnene der var med på den.

Ligegyldigt hvor vi bevægede os hen i den skønne natur, var der en kraftig duft af hvidløg, fra den smukke og velsmagende Ramsløg, der vokser overalt.5 kommentarer:

 1. Skønne billeder af en skøn ø. Håber i får en dejlig tur derovre.

  SvarSlet
 2. Vi har været her siden mandag og skal hjem fredag aften, og vi hygger os og har det skønt, det er nu nemmere at være afsted med en 7.klasse en de lidt mindre elever.

  SvarSlet
 3. Føler mig jo helt "hjemme" når jeg ser de billeder;P hehe

  Du må sige til når du "lander" i Rønne, så kommer jeg ned til jer:)

  SvarSlet
 4. Har lige fået svar fra team Bornholm at de henter os kl 15 i allinge i morgen, og vi skal først med færgen kl 18, så vi har et par timer i Rønne i morgen, hvor vi finder er sted og placere os med kufferter og så skiftes vi til at gå lidt rundt i byen:-). Så ca kl. 15.30-17.30 i morgen er jeg i Rønne:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super, men du har fået mit nummer, så du skriver bare:)

   Slet