lørdag den 4. august 2012

Verdens skønneste sommerhus til leje...

I mine øjne har mine kære forældre verdens skønneste sommerhus, jeg elsker det, men der er jo også lidt frankofil i mig som fransklærer og jeg har boet i Frankrig i to år:-).

Det er beliggende i en skøn lille fransk bjerglandsby tæt ved den italienske grænse, en halv times kørsel fra côte d'azur (vandet Menton og Monaco), 45 min fra Nice hvor man kan flyve til, og enten leje bil eller tage toget til byen Sospel hvor huset ligger tæt ved byens station. Der er gode bus og tog muligheder til vandet og til Nice.

De har fået et afbud i huset som jo normalt er booket i denne tid, i uge 33 og i uge 37, så hvis nogen er interesserede kan i få lov at leje det til den favorable pris 3000 for en uge.

Hvis det har interesse send mig en mail på stormensmor@gmail.com, i må selvfølgelig også spørge på senere tidspunkter:-).

Jeg har lavet en blog på huset, området omkring, samt links til rejsemuligheder, seværdigheder mm, som er en privat blog, og hvis det har interesse og i gerne vil se mere kan jeg sende en invitation.

20 kommentarer:

 1. Suuuuk*** hvor ser det lækkert ud. BARE jeg kunne tage afsted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fantastisk og meget børnevenligt da der ikke kører biler i den gamle bydel hvor huset ligger:-). Du siger bare til en anden gang hvis du har muligheden:-)

   Slet
 2. Uh det vil jeg huske!! min mor er franskmand, men har solgt sit sommerhus, så nu må vi finde andre alternativer. Jeg har dog allerede booket feriebolig ved Fréjus 2 uger næste sommer, men vi går og overvejer om vi skal have en tredje ferieuge dernede, når nu vi alligevel skal køre så langt. Booker man også fra lørdag til lørdag i dine forældres hus? Kan man være 2 voksne og 3 små børn?
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke nødvendigvis, men man kan somregel godt:-). Du siger bare til, men hvis det er i skolernes sommerferie bliver det hurtigt booket.
   Det er et byhus i tre etager, hvor nederste etage er køkken, badeværelse og spisestue.
   Og de to øverste etager er hvert deres værelse, hvor der på hvert værelse er en dobbeltseng samt en god sovesofa, så der er 8 sovepladser. Der er toilet på øverste etage så børnene ikke skal gå alene ned af trapperne om natten:-)

   Du siger bare til, også hvis du vil se mere:-)

   Slet
 3. Hvor er det lækkert!
  Vi elsker Frankrig, har været i Normandiet et par gange, og stemningen i de små byer er helt fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt, jeg er selv kommet i dette område côte d'azur/provence hvert år siden jeg var spæd, så jeg er solgt:-)

   Slet
  2. Det lyder godt. Jeg må lige tale med mandan om det. Vi havde tænkt at den 3. uge skulle holdes i alperne, men vi får se. Jeg vil da gerne have lidt mere info: violavigga@gmail.com

   Slet
  3. Sender mail til dig, men i har god tid til at tænke, for næste sommer bliver først planlagt til jul, så først der kan der bestilles, sender link:-)

   Slet
 4. Ej hvor er det bare fedt!!!! Eeeeeelsker Frankrig men har desværre ikke været afsted de sidste par år... Desværre har vi ikke mulighed for at holde ferie mere pt men kunne godt være interesseret til næste år!!! :-) så vil meget gerne se lidt mere Info om det hvis muligt.... ?

  SvarSlet
 5. Sikke et fint sted, tror lige jeg gemme dit link :)Tør næsten ikke sige det her i dette selskab, men jeg har kun været i Frankrig om vinteren med ski, måske jeg skulle prøve sommer engang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt jeg sender dig link så kan i se det rigtigt, man kan jo også leje det uden for sæson eller en forlænget weekend, så er det lidt billigere:-)

   Slet
 6. Jeg kunne gody være interesseret, vi har flere gange snakket om en tur til frankrig, og det ser rigtig lækkert ud. Så hvis det er muligt vil jeg gerne se lidt mer info :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lotte.
   En mail så jeg kan sende dig mere Info:-)

   Slet
  2. tak :)
   lykkelighverdag@gmail.com

   Slet
 7. Åh, intet mindre end fantastisk. Mon ikke jeg kan overtale manden til en uge næste sommer! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina.
   Du er velkommen til at skrive:-), næste sommer bliver der åbnet op for omkring jul, men skolernes sommerferie er meget svær at få fat på, så før eller efter ville være bedst:-)

   Slet
 8. Hejsa,
  Det ser skønt ud, lige det vi ledte efter denne her sommer :o) Hvad hedder sommerhusets blog. Vil meget gerne se mere :o)
  /Kathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik:-), hvis du sender en mail, skal jeg lave en invitation, det er en lukket privat blog:-).

   Slet
 9. Jeg vil meget gerne inviteres og se mere...
  : )

  SvarSlet