onsdag den 5. september 2012

Den vildeste maler...

Ja det må være den titel min kære svoger går under. Til hverdag er han maler, ja altså maler huse mm.

Når så det kommer til hobby og fritid, ja så maler han malerier, portrætter mm af den vildeste slags, både på lærreder og direkte på væggen...

Jeg har altid været vild med vilde dyr, zebra, leopard mm, så da jeg fyldte 30 for et par år siden, fik jeg dette fantastiske maleri af tre zebraer hvor den forreste er gravid, som jeg var på det tidspunkt..

Det seneste han har lavet er disse dråber han fik lyst til at male på væggen i går aftes, og vildt siger jeg, billedet er ikke så naturtro som virkeligheden, man tror simpelthen at det er vand der løber ned af væggen...

Han har også lavet de vildeste børneværelser, med bla. Spiderman og mack fra cars direkte på væggen, men det har jeg desværre ikke billeder af.

Hvis nogen har lyst at se eller høre mere, så kig ind på hjemmesiden her..

2 kommentarer:

  1. Hold fast man jeg er bare dybt dybt fasineret af din okels værker. Jeg er især vilde med billederne af savannadyrene, da jeg personligt har en forkærlighed for disse dyr. Jeg har fatisk broderet en del savannadyr, som du er mer end velkommen til at se på min blog, hvis du har lyst. De ligger under mine etiketter "Broderier"

    Mvh Helena

    SvarSlet
  2. WOW!! Han er dælme go'! Det ser jo rigtig godt ud. Pas godt på ham :-)

    SvarSlet