onsdag den 27. juli 2011

Så blev der syltet....

Så er der blevet syltet til den helt store guldmedalje, tror jeg har fået syltet alt der er at sylte i både min og naboernes haver. Det er skønt med alle de glas i gemmerne, man så kan finde frem når vi når mørkere stunder, og så smager de jo skønt. Det første syltetøj er allerede givet til værtindegaver, og der er blevet prøvesmagt her i huset, både manden og Storm har godkendt.
Nu mangler de sidste glas bare at få etiketter og lidt pynt, og det hører jo til det sjove.

Sylter I og hvad har I syltet?5 kommentarer:

 1. Ser så lækkert ud...jeg skal snart sylte grønne tomater for med den beskedne sol, er der vist ingen chance for at mine bliver røde *HA HA*
  *SMIL* fra Gitte

  SvarSlet
 2. Ja også her, men skal vi ikke håbe på at vi får lidt flere røde først:-)

  SvarSlet
 3. Det ser lækkert ud. Her har vi kun bær. Dem vi ikke når at spise friske bliver til marmelade...i første omgang er de dog endt i fryseren, så arbejdet har vi lidt til gode endnu. Vil du forresten sende din adresse (til pakkelegen) til mig? (Pia_skytte@hotmail.com)

  SvarSlet
 4. Pu.Ha! Jo, jeg sylter. Og det er nok første år jeg har lavet så meget forskelligt. Indtil videre er det blevet til: Ribs-gele, solbær-gele, solbærmarmelade, solbærsaft, lavendel-sirup og så er der prøvet at lave solbærrom. Og der mangler ihvertfald rødbeder.

  SvarSlet
 5. Ettej: hold da op, ja du er da også godt i gang. Det lyder lækkert:-)

  SvarSlet