tirsdag den 10. juli 2012

Stilhed, travlhed og nørklerier.....

Ja der har været lidt stille på bloggen, jeg har haft problemer med internettet de sidste par dage, men nu virker det vist....

Travlt har der været i det lille hjem, ja det vil sige Storm har været i dagpleje og hos mormor og Lasse har været på arbejde. Og mor har lavet ulykker eller hvad man nu kan kalde det, jeg har taget sagen i egen hånd og er gået i gang med mit arbejdsværelse som bare stod der med de rå gipsplader.....
Jeg har spartlet og spartlet, og nu i dag har jeg sat glasvæv på og har spartlet lidt mere.....

Min søde far var her et par timer i dag og han var så sød og hjælpe mig med at lave lister og indfatninger rundt om vinduer og døre, og så har jeg spartlet.... og i morgen skal der slibes og males..... og jeg skal i ikea.......

Jeg glæder mig helt vildt til det nye rum, og mine håndled som ikke er for gode i forvejen gør ondt, men det her skal bare gøres færdigt....


9 kommentarer:

 1. Eii det blir da lækkert med et arbejdsværelse, jeg må vente med et indtil ungerne ikke skal have legeværelse længere.

  SvarSlet
 2. Det er har været arbejdsværelse før, men på grund af vandalers for lidt over et år siden , har jeg været ude af det. Nu er der kommet nye både inder og ydervægge, samt nyt tag (en lille tilbygning til huset, og det er et træhus jeg bor i). Nu skulle det så være:-), og jeg har fået klinkegulv af min far i eksamensgave, så nu må han godt snart komme hjem fra ferie:-).

  Der bliver selvfølgelig også en plads til Storm:-)

  SvarSlet
 3. Ej, hvor gad jeg godt have mit helt eget rum til alle mine ting :) Må jeg spørge hvad der er med dine hænder? Døjer selv med dårlige hænder/arme, og er ALTID på jagt efter gode råd til lindring mm..

  SvarSlet
  Svar
  1. Har nogle ret store seneknuder på begge håndled, som når jeg bruger dem for meget nærmest lammer mine fingre, men jeg har lært at leve med det, når det er værst, får jeg akupunktur og det fjerner smerterne (kan også fjerne knuderne, men det forudsætter at man holder hænderne i ro i lang tid)

   Slet
 4. Ihhh jeg glæder mig til at se når dit arbejdsværelse er færdigt, er sikker på det bliver fantastisk :) og vildt sejt du selv har taget fat :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen vi skal da holde indvielse af værelset og den nye symaskine:-). Siger til når det er klar til live fremvisning:-)

   Slet
 5. Fedt med en handy kvinde :-) nogle gange er det bare rart at gøre det selv- især hvis ,man har tid og fred til det- og så bliver rummet bare helt dit eget home made. Dejligt for dig Tamra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt:-), men krearummet må jeg nu dele med Lasse, han tegner, maler og nørder med sine fjernstyrede biler og flyvere, så han skal have halvdelen:-)

   Slet
  2. Det er da faktisk også ret hyggeligt at kunne sidde sammen om aftenen istedet for hver for sig :-)

   Slet