søndag den 12. august 2012

Vattæpper fra Avesjov....

Her er så Avesjovs (det skønneste sammenarbejde mellem Mette og jeg) nyeste skud fra stammen, skønne vattæpper syet af skønne retrobetræk. De bliver solgt for den nette pris 350kr+Porto.

Hvis det har interesse så læs mere her hos Mette. De kan reserveres på Mettekirkeskovjensen@gmail.com og det går efter først til mølle princip.

Der er også mulighed for at få syet ens eget betræk om til vattæppe, det kan der læses mere om hos Mette.


19 kommentarer:

 1. genialt tænkt piger :) skøn ide til at få et lækkert vattæppe :)
  de er super skønne dem I har lavet :)

  SvarSlet
 2. De er bare ÜBER lækre, virkelig flotte og vildt fed ide, den har jeg ikke set andre steder, og du er jo så ufattelig dygtig!! :)

  SvarSlet
 3. jeg eeeellllsssskkkkeeeerrrr dem, så højt..... Men det ved du :-) Er meget lykkelig for at nogle af dem blir mine....

  SvarSlet
 4. Hej Tamra
  De er simpelthen så smukke! Flot idé og super smukt lavet :D Du er hamrende dyktig! :) Jeg kan også så godt lide, at de er helt tilpas tykke/tynde, og smyger sig så skønt rundt om kroppen <3

  Kh og smil fra Marthe :)

  SvarSlet
 5. De er super lækre Tamra. God idé! : )

  SvarSlet
 6. skide smukke... undskyld mit fransk...
  Synes det er fedt at i genopfinder den gamle gør det selv vattæppe version, min gamle folkeskole håndarbejdslærer syede også dyner og sengetøj sammen til vattæpper, og den gang var det bare mærkeligt, for så kunne sengetøjet jo ikke komme af igen, børnelogik ;) tak fordi jeg nu forstår hendes mærkelige mani ;)

  SvarSlet