mandag den 3. december 2012

Storms nye Elefanter og 20% på SoveTrine

Endelig er det kommet, de nye farver elefanter, og jeg har selvfølgelig købt det turkise til Storm.

Mette og jeg har selvfølgelig også købt et sæt af hver til at klippe lidt i, så nu kan man bestille Avesjov i de nye farver også.

Min lokale elefantpuscher Sovezonen har juletilbud, hele 20% på alle SoveTrine elefanter fra nu og til d. 15 december, så hvis du står at mangler et sæt så klik her. Tilbuddet gælder kun for os bloggere og andre der læser med herinde, og rabatten bliver trukket manuelt man skriver "avekatten" i kommentarfeltet. En lille Info til svenske og norske bloggere: på hjemmesiden kan man kun vælge forsendelse til DK, men hvis i sender en mail så ved jeg de gerne sender til resten af Europa.

10 kommentarer:

 1. Jeg synes ikke, at jeg kan se noget rabat på det derinde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skriver bare avekatten i kommentarfeltet, så trækker de rabatten manuelt:-)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Jeg kunne seriøst godt finde på at sove i de fine elefanter selv, de orange naturligvis, men øv vi har dobbeltdyne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har det brune på vores:-)

   Slet
  2. Har du så selv syet det sammen? og er en dobbeltdyne ikke bredere end 2 almindelige??

   Slet
  3. Jeg har enkeltdyne, men jeg har tit syet to betræk sammen til min veninde som har dobbeltdyne, hendes er 240 bred så det kan sagtens lade sig gøre, der er endda lidt i overskud:-). Jeg har gjort det at jeg har syet en stribe ensfarvet bomuld på 15cm ind der hvor syningen er så det ser ud somom det er meningen at det ikke bare er to der er syet sammen:-)

   Slet
 4. Åh det er så dejligt, vi bestilte sidste gang i kørte samarbejdet, så nu er der en side på vej i alle farverne.. love it !!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep Rikke- når du kommer hjem fra ferie- så kommer der lækre elefanter til Randers :-)

   Slet