fredag den 13. maj 2011

Retrofund/bytte.......


Endelig havde jeg heldet med mig, faldt over disse skønne retrosengesæt i den lokale genbrugsbutik. Elsker disse blomstrede retrostoffer, og da jeg jo er lidt af en samler, tænker jeg der måske er nogen der har lyst til at bytte nogle stykker, da jeg ikke har brug for hele betrækket selv. Jeg er igang med at samle til to større projekter. Det ene er et sengetæppe til mit soveværelse i blå/lilla nuancer, og det andet er til et sengetæppe til Storm, i blå/grønne/brune nuancer, gerne med børnestoffer i (mumi/retro/Småfolk mm). Hvis der er nogle der er interesserede i bytte, skriv endelig..... Ikke alle billederne er så gode da de er taget med iPhone, bedre billeder bliver lagt ind på mandag når jeg kommer til en computer.....
Byttet m Christina.
Byttet m Christina
- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Jeg vil meget gerne bytte med det med de store gule blomster på... ;)

  KH Christina (By Slyngel)

  SvarSlet
 2. Super- gerne et stykke af nr 4 oppefra. Så er jeg yderst tilfreds! ;)

  Kh Christina

  SvarSlet
 3. Hej Tamra. Tak for sidst :o) Det er dejligt at høre at stoffet kunne bruges! Som tidligere nævnt, jeg får ikke brugt det grønne.

  Jeg glæder mig til at se resultatet af jeres anstrengelser med pap og mine skabeloner. Håber jeg ikke er den eneste der kan få køer ud af det!

  Kh Helene

  SvarSlet