tirsdag den 9. august 2011

Flodhestebluse og bukser.......

Her er så det synlige resultalt af denne fredlige dag, efter endt læsning, blev flodhesteblusen og et par fløjlsbukser med flodhestelommer færdiggjort.

Hvis der er nogen der er blevet inspireret af dette, har Minikrea lavet et fantastisk mønster på ballonbukser, som er nemt og lige til at gå til, det fantastiske ved minikreas mønstre er at de er enkle, der er ikke tegnet en masse mønstre oven i hinanden der forvirrer, og man har et godt basismønster på den ene side af mønsterarket, og på den anden side er der en masse forslag til hvordan man kan skabe sin egen stil, så hvert par bukser man laver får forskellige udtryk.

Med posten i dag kom dette fantastiske nye Minikreamønster på en bodysuit, ud af dette kan man lave mange varianter, blandt andet en t-shirt som min med flodhestene, mønsteret går fra 0 - 9 mdr. Storm bruger str. 92, og jeg har tegnet et mønster af fra en af hans t-shirts, dette mønster prøvede jeg idag at lægge oven på mønsteret fra minikrea, og hvis man tager str 9 mdr og lægger 1 cm til hele vejen rundt, dog 2 cm for neden, passer det med en str 92. En noget nemmere løsning en at tegne det selv. Mønstrene forhandles bl.a hos Nina, hvor flodhestestoffet er fra.

Kig med senere i aften hvor der kommer en Give Away her på siden, der har lidt med ovenstående at gøre, mere siger jeg ikke nu.

Jeg syr også gerne på bestilling.

7 kommentarer:

 1. Det er altså nogle rigtig flotte ballonbukser- hvor stor str. fåes de i? Jeg har lige syet akrobatbukser fra Ulla Welinders bog "Sy og strik børnetøj 0-3 år" men skal lige rette lidt til inden der bliver klippet i det retrofrotte som de skal ende med at blive lavet i... så Josefine ender med 3 par nye bukser inden jeg er færdig :-) Mht torsdag og stofbytte vil jeg gerne udskyde det til evt en hverdag i næste uge hvor jeg kan arbejde hjemmefra... Håber det er ok ?

  SvarSlet
 2. Hvor er han bare lækker i sit nye tøj. Super fedt stor. Jeg er også glad for Minekreas mønster på ballonbukser. Det bruger jeg også til Tobias. De er så lette at forstå og elsker som du også at der ikke er 100 mønster oven i hinanden

  SvarSlet
 3. Hold da op et smart sæt. Jeg kender godt ballonbuksmønster fra MiniKrea, og har brugt det til mange forskellige modeller. Måske jeg skulle anskaffe mig bodysuit-mønsteret også, for er vild med bodylukningen i halsen :o)

  SvarSlet
 4. wow.. det er bare et rigtig flot sæt! :)

  SvarSlet
 5. Aij hvor er det skønt! Og han ser bare lækker ud i det nye outfit!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Ellen: jeg mener det her mønster fås i alle str (op til 10 år). Har det faktisk ikke selv, mit er selvgjort, men min veninde har det, og det er milimeter der er til foreskel når man lægger det over, mit er vist en cm smallere i benene. Men havde helt sikkert ikke bakset med at lave et selv hvis minikrea havde eksisteret da jeg lavede de første til niecen. Helt ok m næste uge. Jeg er tilbage på arb. Men har fri kl 11.30 tirsdag og fredag, mener jeg, skal lige tjekke. Alle: tak for de søde ord om sættet, jeg syntes også det er ret cool til Storm, og gad godt lave natdragt til storm, så kigger lige på hvor meget der evt. Skal lægges til en str 92.

  SvarSlet
 7. Nej, hvor er det bare et sødt sæt... Tak for link til Minikrea, som jeg ikke anede eksisterede (ja, er lidt ny ud i syning :-)).
  Mvh Pernille

  SvarSlet