søndag den 11. september 2011

Nu med blogshop......

Så fik jeg endelig lavet en lille blogshop, hvor jeg løbende lægger lidt af mine ting til salg, håber i også vil kigge med her.
Her er lidt af det jeg har lagt ind indtil videre.....9 kommentarer:

 1. Hvor cool med en blogshop!
  - totalt lækre posebuker, specielt glad for de grønne med de mørkegrønne æbler. Hvem der da bare kunne passe str. 98 :)
  /Liv

  SvarSlet
 2. Hvad koster nr 1 og 5? (De brune med prikkede lommer og de grønne med småfolklommer)

  Jeg kunne ikke komme på din shop side :-(

  SvarSlet
 3. Hej Musse. Shoppen virker vist igen, jeg var lige inde og lægge noget mer ind. Dem m prikkede lommer koster 195 og dem m småfolklommer 225. de er begge str 98. men jeg laver også gerne på bestilling hvis jeg har mere af stoffet. kh Tamra.

  SvarSlet
 4. Liv. Tusind tak for de søde ord, ja man får helt lyst til at tage dem på selv. jeg har heldigvis Storm som prøveklud. Samt min venindes 2 tøser.

  SvarSlet
 5. Årh de er alt alt alt for fede altså men kan desværre ikke få barselsdagpengene til at række til dem, syr selv men kæft du er dygtig altså og har det fedeste stof! jeg er totalt novice på det område!

  SvarSlet
 6. Tillykke med shoppen. Det er også nogle utrolig søde bukser !

  SvarSlet
 7. Musse: ja barselsdagpengene rækker ikke langt:-), det husker jeg godt fra dengang, selvom jeg aldrig selv har været der, det var manden herhjemme der var på barselsdagpenge:-). Flet og sjov: mange tak.

  SvarSlet
 8. Hej sikke nogle fine ting. Ville ønske jeg havde børn, så ville jeg bruge hele bukse buget hos dig. Ha en dejlig dag. klem

  SvarSlet
 9. Hvor de de altså fine, allesammen. Hvor er du dygtig :-)

  SvarSlet