søndag den 23. oktober 2011

Efterårsferiens projekt... Storms værelse....

Det meste af efterårsferien er gået med projekt nyt værelse til Storm, det vil sige det er det samme værelse med en total makeover, var allerede træt af det jeg havde lavet under min barsel, det var alt for småt og klemt med tremmeseng, puslebord, reol mm, da værelset kun er 6 m2.
Alt blev hevet ud af værelset, puslebordet placeret på badeværelset, som er temmelig stort, kommoden fra badeværelset sat i fyrrummet/bryggerset, og reolen til opbevaring af diverse tøj mm af storms i soveværelset, hvor der også er masser af plads. Alt dette resulterede i et rum kun med en tremmeseng.
Tirsdag kom morfar så og lagde gulvtæppe, på det fine hvidmalede plankegulv, men det er noget lunere når han sidder og leger, der blev sat fine nye lister på. Tusind tak far.
De næste par dage er gået med at male gamle øl og æbletrækasser i forskellige grønne/blå/turkise farver. De gamle tallerkenrækker, sætterkasserne, børnestole mm er alle fundet frem fra gemmerne og ved at blive renoveret og malet, men i må vente lidt endnu arbejdet skrider sikkert men langsomt frem. Der skal jo også sys nye gardiner, en lille legemadrasse, puder mm.
Her kan i se lidt af det der er blevet lavet.3 kommentarer:

  1. Hold da op, der er blevet ryddet godt ud - glæder mig til at se det færdige resultat - måske du har nogle gode løsninger - vi skal nemlig forhåbentlig snart i gang med begge ungers værelser, de er ca samme str ;)

    SvarSlet
  2. Stort projekt du har gang i der, jeg glæder mig til at se det færdige resultat, det lyder rigtig spændende.

    SvarSlet
  3. det er vel nok nogle flotte farver du har gang i- og når han får mere gulvplads kommer han sikkert til at bruge værelset mere- det har jeg ihvertfald oplevet med pigerne...

    SvarSlet