fredag den 21. oktober 2011

Lækkerier fra Kirkesjov og Designkartellet......

Dagen i dag er gået med hygge med Storm. Vi startede dagen ud med hygge og morgenkaffe/frugt hos min dejlige veninde og 2 børn, hvor drengene legede med traktorer.

Derefter gik turen til Brønshøj til et lille besøg i Designkartellet. Med hjem derfra kom en masse godter fra Mette, et par skønne øreringe, samt lidt papir til Storms sætterkasser. Med hensyn til øreringene bliver det bestemt ikke set sidste par jeg køber, er helt vild med dem, tusind tak for tippet Mette, jeg skal nok nå op på dine 5 par på et tidspunkt.

Så gik turen til oldemor og oldefar der ventede med frokost med efterfølgende roulade, alt sammen hjemme lavet/bagt mm, skønt, og Storm elsker at være der og lege med oldefar. Ja hvor mange er så heldige at de har flere oldeforældre der stadig er friske nok til at spille bold med ungerne, det skal man bestemt værdsætte.

Sidst men ikke mindst var der mor/søn hygge/putte i sofaen indtil far kom hjem, skønt og jeg nyder det så længe han stadig gider det.

Prøv lige at se her en masse lækkerier dagen har bragt.....

Stort pudebetræk, måske til lidt puder til Storms værelse.

Mini smølfestof, lidt af det til Storms sengetæppe.

2 kommende puder til Storms værelse.

Lækkert gavepapir.

Juhu graziella, måske til en pude til Storm sammen med Smølferne, a la Mettes.

Mine nye øreringe.

7 kommentarer:

 1. Hmm, fandt du mon ALT det i butikken eller var du lige nødt til at smutte over på den anden side af gaden? ;o)

  I øvrigt... da jeg blev født var mine oldefar 69 og min oldemor 65. Jeg levede nærmest min halve barndom hos dem. Da jeg fik min første tohjulede cykel, gik min oldefar ud og købte en brugt herrecykel for vi skulle da på tur sammen. Ganske imponerende!
  Og jeg var over 30, da de lukkede øjnene for sidste gang.
  De har været en stor gave i mit liv! :)

  SvarSlet
 2. Der får du nok ret Merete, en del ag det er fundet på den anden side af gaden.
  Jeg havde også de fleste af mine oldeforældre, mine forældre fik mig tidligt, det er dejligt med alle de mennesker omkring Storm som elsker ham. Jeg har veninder hvor der ikke engang er bedsteforældre, så det skal værdsættes, og Lasse og jeg har jo først fået børn i 30erne så... vi er er heldige de stadig er friske, de er i 80erne men super friske.
  Håber de er her længe endnu.

  SvarSlet
 3. Ja, oldeforældre er virkelig et plus! Mads (og Jacob) nyder også deres (min mormor og morfar). Min mormor fyldte 80 i år og min morfar er 78 og begge stadig friske. Min morfar har altid travlt med at besøge div. Lommemarkeder og han er tilmed god til at finde "guld" og legetøj (indimellem dog kvantitet her) til vores drenge. Faktisk har han indrettet et helt kælderrum med gammelt legetøj (af den gode slags), det er et hit ved Mads. Må huske at tage et billede af de fine ting en dag ;o)

  SvarSlet
 4. Ih, Pia de billeder glæder jeg mig til at se, elsker gammelt legetøj, det bringer minder frem, jeg har en del af mine gamle ting stadig, bla. Gyngehesten der er blevet malet som zebra samt kurvestolene der var mig og min søs. Har også min fars gamle bondegård m dyr, men den er på loftet hos de gamle lidt endnu. Desværre er der ikke gemt noget fra lasses barndom.

  SvarSlet
 5. Hejsa... super fin blog du har, og har sat mig på som fast læser... vil lige høre hvor du har købt det fine uglepapir???
  Smil fra Tina

  SvarSlet
 6. Tak Tina. Papiret er købt hos Designkartellet, en butik på frederiksundsvej i Brønshøj, bla drevet at kirkesjov.

  SvarSlet
 7. Tak tak skriver lige til hende så.. smil

  SvarSlet