mandag den 2. juni 2014

Det lysner forude og sommeren er på vej....

Det er ikke ofte jeg jeg skriver noget meget personligt på bloggen, men nu kommer der lidt inderst indefra. 

Bloggen har ligget øde i næsten et halvt år, og det er bestemt mod min gode vilje. Intentionerne og ideerne har været mange, men overskuddet og handlekraften har manglet...
For en personlighed som jeg der er drevet af kreativitet har det været ekstremt hård ikke at kunne finde overskuddet til hækle, strikke, sidde bag min elskede symaskine. 

I små perioder har jeg fundet overskuddet frem, og har fået lavet lidt, men ikke fået taget billeder eller skrevet om det. For jer der følger med på Instagram, har i set lidt mere, der er den smule overskud og kreativitet jeg har kunne finde frem blevet vist.

Grunden til alt dette, er at i november fik vi den besked vi alle frygter, manden min fik konstateret kræft. Derefter skulle vi igennem det tunge og meget sløve danske sundhedssystem, før han langt om længe blev opereret i januar, operationen gik galt, så der måtte blodtransfusion og langt ophold på Riget til, knuden var ondartet, dog i tidligt stadie. Så de sidste mange måneder har været fyldt med op og nedture. 

Nu begynder det endelig at lysne, kræften er væk, diagnosen er helbredt, kreativiteten vender stille tilbage og sommeren venter forude, og den vil bestemt blive nydt som aldrig før.

Lysten og overskuddet til bloggen vender også tilbage så jeg håber i stadig har lyst til at følge med på trods af det lange fravær..

10 kommentarer:

 1. Åhhhh hvor gør det mig ondt at læse, at også din mand skal rammes af kræft. Jeg har godt bidt mærke i din manglende aktivitet herinde, men det er jo fuldt ud forståeligt.

  Jeg ønsker og håber for dig og din mand, at der i den kommende fremtid vil komme lys og din kreativitet lige så stille vil begynde at blomstre op igen ligesom de mange fine blomster der lige nu spirer så smukt.

  SvarSlet
 2. Puha. Sikke en omgang at I har været igennem. Godt at det blev opdaget i tide og at han,trods forhindringer, er blevet sygdomsfri :-)

  SvarSlet
 3. Det gør mig ondt at høre om jeres hårde tid. Dejligt at høre at lyset for alvor er vendt tilbage. Masser af gode tanker herfra :-)

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det som et urimeligt hårdt forløb, I har været igennem. Det er den besked, vi alle frygter. Godt at høre, at kræften er væk!
  Kh Judith

  SvarSlet
 5. *Knus* - Det lyder som en helt utroligt hård omgang... Godt det endte ud med noget positivt!

  SvarSlet
 6. Åh, det er jeg ked af at høre. Jeg har tænkt på, hvor du var blevet af - tænkte, at du var en af de mange, som er rykket helt til instagram. Jeg følger stadig med. Håber de næste måneder bliver nemmere for jer.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. Jeg er ked af at høre, at I har måttet kæmpe den kamp. Men jeg håber, det lysner nu, som du skriver. Jeg kigger også stadig med - selvom jeg er dårlig til at få kommenteret :-)

  SvarSlet
 8. Pu ha, lyder som et helt urimeligt forløb I har været igennem - håber for jer at det nu for alvor vender og at din mand forbliver rask fremover.

  Jeg læser i hvert fald fortsat med herinde :)

  SvarSlet
 9. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

  SvarSlet