lørdag den 29. oktober 2011

Småfolk .........

Her er lidt af hvad jeg havde med fra fredagens lagersalg, jeg kom dog lidt senere end Mette og stod kun i kø en halv time til indgang og tre kvarter til kassen. Jeg er ganske tilfreds med det jeg er kommet hjem med, da natdragterne var det jeg gik efter.

En af dragterne er allerede kommet på Storm.
11 kommentarer:

 1. så fine:) her i norge blir småfolkdraktene faktisk brukt som et vanlig dagsplagg, og ikke bare om natten- de er jo så skjønne.

  SvarSlet
 2. Ja Line de er super skønne, Storm har dem også på i weekenden, han elsker at rende rundt i sine dragter herhjemme. De nederste billeder er taget her til formiddag:-)

  SvarSlet
 3. han kledde virkelig den drakten- en kjempesøt gutt:)

  SvarSlet
 4. Dejlige køb...har du fået købt nogle af dem for små si'r du bare til ;o).

  Kan se søde Storm også allerede har taget "magten" hjemme ved jer...

  SvarSlet
 5. Nej tværtimod har jeg købt dem for store så han kan vokse i dem:-). Og jep Storm og faren slås om fjernbetjeningen, og hvis far gemmer den går drengen bare om bag tv'et og skifter kanal eller slukker, eller sætter ICE AGE i dvd'en.

  SvarSlet
 6. Det så "desværre" også sådan ud. Surt at bo på den "forkerte" side når Småfolk sælger ud :o(

  Lyder bekendt. Vi har en "park-a-kid" igennem stuen for at undgå et ødelagt fjernsyn. Jacob river stikket ud og storebror bliver rigtig sur når det ser!...

  SvarSlet
 7. ...Ice Age er da til at holde ud. Noget af det de falder for er godt nok af mere tvivlsom karakter! :o)

  SvarSlet
 8. Ja ICE age Er nu meget hyggelig. Kender du forresten trends 2 kids hjemmeside, de har næsten altid småfolks ældre modeller til næsten halv pris, natdragter til 125. Der har jeg købt en del.

  SvarSlet
 9. Lækre ting du har fået fat i. Lagersalget er desværre meget langt væk fra mig :(
  Kh.

  SvarSlet
 10. Skønne sager, er især vild med girafblusen - selv bruger vi aldrig heldragter ;-)
  Fjernsynskampen er her løst ved ikke at have noget fjernsyn - så de ser ind i mellem film på den bærbare, og em sjælden gang på det store lærred ;-)

  SvarSlet