torsdag den 26. januar 2012

Bluser.....?...

Nu har jeg endelig fået syet Storms abebluse færdig, er ganske tilfreds med resultatet, syntes det bliver nemmere og nemmere at sy i jersey. Dog har jeg et enkelt problem i derude i blogland måske kan hjælpe med. Jeg kan ikke helt beslutte mig for hvilken af de 2 måder jeg har syet blusen op forneden der er den pæneste. På den ene som i kan se her er den grønne med togene, den har jeg syet med ligesting men jo de tredobbelte så de kan strække sig og på abeblusen er der syet med zigzag.
Hvad syntes i ser pænest ud.10 kommentarer:

 1. Jeg lægger altid mine t-shirts op med tvillingenål. Det er pænest efter min mening..

  SvarSlet
 2. Jeg stemmer også på tvillingenål...

  SvarSlet
 3. Jeg synes også at det giver det pæneste resultat med tvillingenålen:)

  SvarSlet
 4. De lige sting på den grønne er pænest :).

  SvarSlet
 5. Jeg stemmer for de lige sting.

  SvarSlet
 6. Jeg er også mest til tvillingenålen. Men zigzaggerne kan også sagtens gå :-)

  SvarSlet
 7. Tvillingenålen giver det bedste resultat synes jeg, plejer også at overlocke kanyen inden jeg lægger op.

  SvarSlet
 8. Tvilling!
  Det er ihvertfald det der giver den mest proff-udseende finish.

  / Zanne, som ikke selv gider skifte til tvillingenål og derfor altid vælger en alternativ syning til kanten ☺ ( er så heldig at ha' en maskine med 220 forskelllige sting/ tegn/mønstre :P )

  SvarSlet
 9. Tusind tak for alle jeres meninger, det er vist enstemmigt så tvillingenålen er hermed valgt:-). Må nok indrømme at lige på den grønne af Storms er der af rent dovenskab bare brugt helt alm stræksting m enkeltnål 2 gange, da jeg som Zanne ikke orkede at skifte. Men sædvanligvis når jeg laver flere af gangen kommer tvillingenålen selvfølgelig på:-)

  SvarSlet
 10. Uanset, hvilken slags sting du bruger vil jeg bare lige fortælle at jeg synes de er vildt flotte de trøjer! Det er så flot at du kan sy selv.
  Smut ind forbi min blog og deltag i mine give aways. Der er både mulighed for at vinde en akrylæske fyldt med skønne sager til lav-selv-smykker og de fedeste ting fra Smallstuff. diary.dk
  Kh Kamilla

  SvarSlet