mandag den 16. januar 2012

Bluser....næsten færdige...

Her er lidt mere fra weekendens bunker, der nu er næsten færdige, nemlig to nye bluser til Storm. De mangler lige at blive syet op forneden, så er de klar til brug. Ja man kan næsten ikke gætte jeg er vild med turkis og brun, og der kommer bukser der passer til...4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine - er også selv vild med turkis og brun sammen til Magne, synes det passer super til de lyshårede krudtugler ;)

  SvarSlet
 2. Rigtig sæde bluser. Det turkise frisker lige op på det sorte, Og gør det frisk og frækt.

  SvarSlet
 3. De er simpelthen så fine!!;) hvor har du købt dit mønster? Og jeg vil særligt gerne vide hvor du har købt stjerne stoffet henne - det har jeg selv været på jagt efter i lang tid nemlig:) laver du selv dit fine skeåbånd af Jersey? På forhånd tusind tak for din hjælp og den skønne blog!

  SvarSlet
 4. Tak for de søde ord alle tre.

  Carina: jeg laver selv mine mønstre, men ved at minikrea udgav et nyt mønster i går, der ligner rigtig meget. Stoffet er købt hos www.wgarn.dk hvis hun ikke har fået lagt det i netbutikken så ring bare til hende og sig du har set det på min blog. Har lavet stjerneblusen til hendes udstillingsvindue også. Ja kantebåndet laver jeg af rib, overlocker det på og vender og stikker.

  SvarSlet