søndag den 8. januar 2012

Mit første forsøg på natdragt til Storm....

Her er så mit første forsøg på at sy en natdragt til Storm, og ganske vellykket syntes jeg, kom dog til at sætte knapperne forkert, men ikke så det betyder noget.

Mønsteret har jeg selv lavet efter en af de natdragter der sidder bedst på Storm, og der kommer helt sikkert flere af slagsen, måske en af det nyindkøbte grønne stof med tog. Dette abestof er også købt her.
10 kommentarer:

 1. Du er så sej!! Super godt gået! Og han er da bare en lækkermås ham Storm :-)

  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Den er super flot!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Tusind tak begge to, der kommer en mere i løbet af ugen:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare flot, det er godt gået.. Hvilke mønster har du brugt..
  Velkommen på http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Celina: har selv lavet mønsteret ved at tage en af Storms småfolkdragter og måle efter:-), har ikke kunne finde et mønster jeg kunne lide. Minikrea har et godt mønster, men det går kun til str. 74

  SvarSlet
 6. Hey hvor sejt! Altså hvordan kan du lige sy i det der Jersey-stof uden det bliver helt strukket og skævt! Jeg er imponeret! Tror det bliver den sejeste natdragt også i tog-stoffet.
  Kh. Liv

  SvarSlet
 7. Tak liv. Syntes det gik fint, har syet i Jersey et par gange før, og jo det er svært, men en rigtig overlocker gør underværker, og sådan en har jeg heldigvis:-)

  SvarSlet
 8. Hvor er den skøn - og dejlig stor til at vokse i - hvor ser det herligt ud - godt gået - jeg har det samme stof i mørkegrønt med brune aber, så fint det stof :)

  SvarSlet
 9. Hvor er den blevet flot! Og jeg kæmper stadig med en løsning på ribkanter, men det ser da ud til, at du har helt styr på det!?
  Kh Line

  SvarSlet
 10. Tak Line. Skal prøve at lave en DIY på hvordan jeg gør, men der går nok en uges tid før jeg får tid.

  SvarSlet