søndag den 19. februar 2012

Er foråret på vej?

Tør man mon tro på at vi er så heldige at foråret er på vej. Det er om ikke andet en skøn tanke, og dagen har da bare været skøn, solskin, solskin og mere solskin, sådanne dage må der gerne komme mange flere af.

Efter endt gåtur med hele familien, ville Storm gerne lege lidt i haven. Mens Storm legede, gik mor en lille tur rund i den lidt kedelige have (på denne årstid), og se lige hvad mit øje fandt, de første spæde skud fra vintergækker og erantis, et skønt syn. Hvad med jer er forårsblomsterne også på vej hos jer?

På nederste billede lige et lille glimt af et af mine mange igangværende projekter, en grim gul og pink børnesofa der mangler sine sidste lag hvide maling, så er det bare hynderne der mangler nyt betræk. Denne sofa skal bruges i Storms legehjørne der er under "renovering".

2 kommentarer:

  1. Spændende med sofa, glæder mig til at se den når den bliver færdig. Jeg har også taget vintergækker ind i dag, det må da være foråret der er på vej ;)

    SvarSlet
  2. Ih ja skønne billeder du har taget:-).

    Jeg glæder mig til at få sofaen færdig:-), nu skal hynderne bare betrækkes (m samme stof som jeg har lavet til vores sofa) og så forskellige fede børnepuder i ryggen.

    SvarSlet