onsdag den 22. februar 2012

Nye æsker, dymo og oprydning....

For et par uger siden da jeg lå syg, blev manden sendt ud og handle, hvilket ikke sker for tit da det jo er mig der er tidligt hjemme og så er han dyr at sende i byen da han elsker impulskøb. Holdningen er at man ikke må gå ned på udstyr, så hjem kom han med en lille gave fordi jeg nu var syg. En skøn dymo, jubiiii. Det var lige hvad jeg ønskede mig.

I sidste uge i Netto fandt jeg så disse to æsker, som passer godt ind sammen med alle de andre jeg har, samt der er blevet købt nye plastikkasser m låg, så nu er den store oprydning og sortering i gang. Nu har jeg bestemt at der skal være orden i tingene, det bliver så meget nemmere at overskue. Så mangler jeg bare lidt bedre vejr og tid, så mit nyrenoverede arbejdsværelse (der har været vandskade), kan blive spartlet, malet, sat lister op så det kan blive indrettet til et fælles krearum til både Lasse og jeg.2 kommentarer:

 1. Fantastiske æsker - og fantastisk mand - han lyder som min, hvad angår impulskøb - han kommer altid hjem med noget der bestemt ikke stod på listen, men skønne gaver er jo altid fantastiske :)

  Selv er jeg også i gang med oprydning - det er så meget nemmere at overskue når det er sorteret - hvis det ikke var fordi jeg nu også selv er syg, så måtte jeg fluks i netto for at de om de havde flere af de skønne æsker - OG jeg er "kommet til" at snuppe mandens DYMO, så der kan blive orden ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Ja de er skønne, og det er dem m små rum indeni:-). Rigtig gode til sortering.

  Øv, først ungerne og så dig. Har lige fået stoffet til dit penalhus, så går i gang m at klippe i morgen efter arb. Og syr det nok fredag (skal til forældremøde i aften, øv når man lige har fået nyt stof ind af døren)

  SvarSlet