fredag den 6. juli 2012

Retro puder af favoritterne....

Så er der blevet klippet godt og grundigt i retro favoritterne herhjemme. Der er lige nu flere ting i gang med de aller helligste skatte.

Disse tre puder har jeg lavet til min aller sødeste kollega, den skønne Emilie med bloggen www.harekanin.blogspot.com. Jeg var en tur henne på skolen og sige god ferie i dag, og aflevere disse, og de faldt vist i god jord:-).

En anden ting der jo er gang i herhjemme er sengetæppet, så der bliver også klippet i favoritterne til dette.

Disse puder er 50x50 og koster 200,-og jeg laver selvfølgelig gerne på bestilling, de laves selvfølgelig også mindre, 40x40 til 175,-.


9 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare godt ud, Tamra.

  Glæder mig til at se, hvad du får tryllet med mit betræk :-)

  Har allerede fået gjort nogle nye gode stoffund i går og i dag. Skal på loppejagt igen imorgen, så måske der dukker mere op!?

  Kh Helene

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig både til at trylle med dit og mit, jeg kommer måske til Hillerød onsdag, ellers giver jeg the i Helsinge fredag hvis det passer dig:-)

   Håber selv på at nå ud i morgen, har din liste med.

   Jeg søger selvfølgelig stadig sæt i alverdens farver, og stadig et lysegult selvom Mette har fundet et skønt, da planen er tø blå og to gule sæt (du har jo klaret de to blå sæt)

   Slet
 2. De faldt i MEGET god jord :) de er så smukke og jeg er virkelig glad for dem, de pynter virkelig i min ellers noget kedelige sofa :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt:-), glæder mig til at de dem i aktion.

   Slet
 3. Så fine puder, må vist ha bestilt et par stykker til den nye sofa... Må lige høre om du skal bruge alt det flotte gule stof fra Mette?
  Tænkte om der kunnne blive lidt overskud til puder:-)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du skriver bare en mail på stormensmor@gmail.com. Jeg skal desværre bruge betrækket helt, men spørger lige Mette om der evt er et pudebetræk til:-)

   Slet
  2. Har lige talt med Mette, hun har lidt ekstra af det så det kan sagtens lade sig gøre:-). Du sender bare en mail med ønsker, så kan jeg sende en mail med stofforslag, jeg har meget mere på lager end du ser her:-)

   Slet