søndag den 26. februar 2012

Penalhus og nye projekter....

Så blev endnu et af weekendens Avesjov syprojekter færdiggjort, nemlig et skønt penalhus med de skønne lyserøde elefanter, lidt lyserødt retrostof og skønne gule prikker, så nu håber jeg at Karina bliver glad for sit nye penalhus. Det har været en super hyggelig proces med mange mails for at finde den helt rigtige kombination, og det tror jeg nu er lykkedes.

Avesjov penalhusene kan bestilles til 199,- på stormensmor@gmail.com eller mettekirkeskovjensen@gmail.com, de laves i flere forskellige farver og motiver, så længe det findes på lager, så spørg endelig. Penalhuset er stivet med vlieseline og foret med tekstilvoksdug.

Søndagen her i huset (når Storm sover til middag), kommer til at gå med maling, lim, papir mm, men det må i vente med at se mere af til i aften. Storms legehjørne i stuen er under 'ombygning', tror resultatet bliver godt, men det bliver nok først færdigt i næste weekend, men i skal få lov at se billeder løbende. I kan se før billeder her.
6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et fint penalhus! Er vild med det! :-)

  /Pernille - harmonerende.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg har sagt det før, og siger det nu igen - Du er fantastisk Tamra, jeg er helt og aldeles solgt over det fine penalhus, og du kan tro jeg bliver/er glad for det - det er helt perfekt - TAK!!!!!
  Kh Karina

  SvarSlet
 3. Wow det bliver nok det næste jeg skal bestille :)

  SvarSlet
 4. Pernille: tusind tak:-)

  Karina: godt du kan lide det, håber du bliver glad for det:-)

  Natanja: ja, lækkert ik, du siger bare til, så klarer Mette og jeg også det (må jeg gætte på du ønsker dig et med elefanter). Jeg kan selv ikke beslutte mig for farven på mit. Nogen ideer:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvordan kunne du dog gætte det? ;)

   Min svaghed er stadig de brune elefanter, hvis det så kunne være en blanding mellem brunt og orange, så er det lige min smag :)

   Hvad Mette ikke har fået frem til mig i de elefanter, jeg bliver aldrig trætte af dem <3

   Slet
 5. Det er jeg sikker på at jeg blir ;-)

  Jeg har forberedt de sidste Bambisager til Luna idag, og der er et pænt stort stykke + flere mindre i overskud, sender dig lige en mail når jeg har lidt mere tid imorgen ;-) er også meget interesseret i noget af det grønne med 'flodheste' :-)
  Kh Karina

  SvarSlet