lørdag den 17. marts 2012

Skoshopping....

Formiddagen gik med skoshopping i Hillerød, først til Storm og derefter nye løbesko til far. Far fandt disse Adidas sko som Storm bare måtte eje (selvom mor helst ville have haft noget brunt), og han er meget glad for dem, de har allerede været ude og gå en lang tur og derefter leg og havearbejde derhjemme.

Udover Adidasskoene fik han et par skønne brune eccosandaler, lige efter morens farveønske (kunne dog godt have ønsket mig noget andet end en hvid sål), og Storm var ganske tilfreds han syntes at ekspedienten var vildt sød, så der blev flirtet lidt. Skoene kom i en skønt dekoreret skotøjsæske.


4 kommentarer:

 1. Her går moren også helst udenom de sorte sko - men sidst forelskede Magne sig totalt i et par sorte (også Adidas) og han var ubøjelig, så de kom med hjem :) Så nu må vi se hvad det ender med denne gang, vi skal nemlig også snart på skojagt :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. De her er faktisk grå (dårligt lys), det gode ved dem er de var billige 250kr i deichmann:-). Dem moren ville have kostede det dobbelte:-)

  SvarSlet
 3. Hi Hi, ja vi ved jo godt hvad vi vil have til de kære små ikk?

  Her i byen plejer der lige omkring 1. april at være en open by night, hvor alle butikker har åbent til sent, og gerne super tilbud alle vegne, og der plejer altid at være billige børne kondisko, 2 for en pris og den slags, så der plejer vi at slå til :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 4. Det lyder da super:-). Det jeg godt kunne lide ved adidasskoene på trods af farven, er at de er lidt fodformede hvad jeg normalt ikke forbinder med Adidas og sportssko:-)

  SvarSlet