lørdag den 14. april 2012

Blogtræf og hygge....

Lørdagen er gået med en super hyggelig dag hos Vicki i selskab med Mette, Mia, Helene og Anna. Vicki havde bagt boller og hindbærsnitter og desket op med det skønneste bord med lækkerier. Det var en super hyggelig dag masser af snak og knap så meget krea, det havde vi jo slet ikke tid til.

En lille pakkeleg blev det da også til, her vandt jeg disse to skønne kosmetikpunge som Mia havde lavet. Er super glad for dem, lige mine farver, de er allerede taget i brug.

Jeg fik også lidt retrosengesæt med hjem, købt af Helene, et sæt af det grønne og to sæt af det turkise. Det turkise bliver der helt sikker ikke klippet i, det skal da bruges som det er. Helene havde også disse skønne smølfemærker og et bambi mærke med til mig, som da helt sikkert skal bruges på noget tøj til Storm.

Mette havde jo kreaaften med sin søster i går, hvor de lavede rammer, og denne skønne grønne elefantramme havde hun med til Storm i dag. Den gik rent ind da han fik den, blev sat på hylden på værelset hvorefter den blev slæbt med ind i sofaen, hvor den skulle studeres. Mette havde også lidt af dette skønne elefantstof med købt her. Det lilla skal bruges sammen med nogle lilla retroblomster til nogle puder, resten må i vente med at se.

Alt i alt en super skøn dag, med nogle super søde piger og fede ting der er kommet med til det lille hjem.6 kommentarer:

 1. Det lyder bare som en herlig dag :)

  SvarSlet
 2. Det var en superhyggelig dag, er glad for du kunne lide kosmetikpungene (eller hvad de kaldes, når man bruger dem til andre ting og sager)?
  Har sendt dig en mail.

  KH Mia

  SvarSlet
 3. Hey Tamra.

  Er det mon okay, at jeg låner billedet af alle pakkerne samlet??

  Kh Helene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en super hyggelig dag:-).

   Helene: ja selvfølgelig må du det:-)

   Slet
 4. Tusinde tak for en dejlig dag:) og hyggeligt at have mødt dig:)
  Kram Vicki

  SvarSlet
 5. Åh ja, det var en skøn dag! Balsam for sjælen ;-)

  Kh. Mette

  SvarSlet