mandag den 16. april 2012

Endnu en elefant til samlingen....

Efter at have fået den grønne og den turkise elefant hjem, gik der ikke mange timer før en mail fløj afsted til Mette, med endnu en bestilling. Den gule måtte også med i det man vist kan begynde at kalde en samling, og det bliver ikke den sidste, så snart jeg kan få fingrene i en brun, må den da også til.

Indtil videre ser det sådan ud på Storms værelse, eller det vil sige når de er sat på plads, for de bliver flittigt brugt til jeg. De bliver slæbt rundt i huset og sat fint op forskellige steder, samt selvfølgelig rystet, ja man skal jo lige høre hvor mange mønter der er i. Storm er lige så glad for dem som hans mor er...5 kommentarer:

 1. De er da også bare for skønne - fåes de i andre farver, nogle mere tøsede :-) og hvad koster de, kan ikke finde dem på Mettes side ;-)
  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Hej Karina.

  De koster 89,- er vist 11cm (det er de små), hun har dem indtilvidere i disse tre farver samt rød:-), skal nok sige til hvis der kommer flere:-)

  SvarSlet
 3. Åh nej, rød er jo perfekt - hmm, fristes jo til at bestille en af hver:-D rød og gul til Luna og grøn og blå til Magne - må vist LIGE lurer på finanserne for de er da bare vidunderlige :-D
  Kh Karina

  SvarSlet
 4. Start evt. Med en til hver, tror der kommer flere farver:-)

  SvarSlet
 5. Hmmm.... Så er det bare lige det med at vælge - det er jeg jo bestemt ikke verdensmester til :-D

  Hvem designer dem - de er simpelthen fantastiske :-)

  Kh Karina

  SvarSlet