fredag den 20. april 2012

Har du forudbestilt elefantsengetøj...... jeg har......

Jeg glæder mig, kan næsten ikke vente til engang i slutningen af maj, hvor det famøse elefantsengetøj SoveTrine kommer i nye farvesammensætninger. Jeg elsker de elefanter og må da eje nogle af sættene, da jeg kun har en dreng er det indtilvidere blevet til det blå, det brune og måske det gule, men overvejer faktisk også om man skulle have en af farverne til soveværelset.

En af de lokale butikker Sovezonen som forhandler Nordisk Tekstils sengetøj, har været så sød at bestille det for mig, og nu har de lagt det ind på deres hjemmeside så i alle har mulighed for at forudbestille elefantsengetøjet, hvis i som jeg bare må eje det, og vil være sikker på i når at få fat i et sæt.

Det kommer i 4 farver, blå, gul, brun og lilla i størrelserne baby, junior og voksen til den en rimelig pris, nemlig 249 for baby, 349 for junior og 449 for voksen.

Så hvis i som jeg vil være på den sikre side så klik her og bestil.2 kommentarer:

  1. Uh jeg glæder mig! Jeg tror lige jeg vil smutte op til den lokale forhandler i morgen og høre om de kan bestille det hjem (man skal jo støtte lokalsamfundet ;) ) ellers så skal jeg helt sikkert ind og forudbestille det gule!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg glæder mig også som et lille barn:-). Ja det er jo altid godt at handle lokalt, men nu også rart at få det leveret til døren:-)

      Slet