onsdag den 9. maj 2012

En dejlig dag.....

I går havde Storm fødselsdag, ja det er vildt så hurtigt tiden går, 2 år allerede det er næsten ikke til at tro. Storm startede dagen med at sove længe, ja faktisk nægtede han at stå op da jeg skulle ud af døren og på arbejde, men det gjorde nu ikke så meget, da han bare skulle til mormor og morfar som havde fri fra arbejde hele dagen.

De havde arangeret morgenbord med det hele, og havde sørget for at oldemor x 2 samt oldefar og tante Lotte var på pletten til at fejre dagen, og det så absolut ikke ud som om der manglede noget, så det var rigtig øv at skulle på arbejde.

Om eftermiddagen hentede jeg en meget glad og beskidt dreng der også var ved at være godt træt, der var både blevet gravet i have, hentet æg hos hønsene og tumlet på græsset med kattene, så lykken var gjort. Og så sluttede vi da lige af med at rulle en tur ned at skrænten (eller 10), hvor morfar lige havde slået græs, så det var en rigtig hyggelig dreng at skulle have ind i bilen.

Hjem til far der havde livretten klar (pasta cabonara) og så stod den på putte og hygge i sofaen med ynglingsdynen med Rasmus Klumpsættet som er en fødselsdagsgave fra Mette og Karen.

14 kommentarer:

 1. ser ud til han har haft en rigtig dejlig dag... tillykke med ham.

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at have været en perfekt dag!! Stort til lykke med den lille Avekat - og dejligt at se, at Rasmus Klump er blevet favorit :-) Glæder mig til næste gang de to små skal lege sammen (og til vi voksne skal lege sammen - skal vi snart finde en grill date?)

  Knus Mette, Henrik, Karen og Isabella!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Rasmus Klump bamsen og sengetøjet er de klare favoritter i øjeblikket:-).

   Jep lad os finde ud af noget når jeg kommer hjem fra Bornholm, haven er også ved at være klargjort, grillen prøvekørt og parasollen og liggestolene er fisket frem:-)

   Slet
 3. Tillykke med ham. Lyder som en dejlig dag

  SvarSlet
 4. Tillykke endnu engang med den skønne dreng - lyder som en fantastisk fødselsdag - herligt :)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Og tak, det var så sødt af dig at huske det i går:-)

   Slet
 5. Tillykke med lille manden:) hvor ser han bare glad og tilfreds ud:) dejligt

  SvarSlet
 6. Tillykke med ham...han ser ud til at have hygget sig i stor stil ;-)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med ham søde Tamra, glemte heltal sige tillykke i går selvom jeg tænke på det om morgenen. Nå men det lyder da til at den lækre lille dreng havde sig en rigtig god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde:-), helt ok jeg var jo travlt optaget med elefantsnottet:-). Nu er det jo din tur næste gang, glæder mig til vi snart er lige gamle:-).

   Slet