tirsdag den 8. maj 2012

Vinderne er......

Ja det blev til  hele 6 stk, da der har været så mange tilmeldinger at alle 6 trin blev låst op. Tusind tak for jeres store interesse, og en tak til Mia for hendes super ide til en anderledes Give Away.

Jeg har trukket vinderne med Random og skriver vinderne i den rækkefølge de er blevet udtrukket. Dvs den der står først får lov at vælge først, nummer 2 vælger derefter og så videre.... håber det er til at forstå. Hvis i vil være søde at skrive i kommentarer herunder hvad i vælger så de andre vindere kan se hvad der er tilbage når det er deres tur til at vælge....(puderne kan være med andre motiver end barbapapa, det samme gælder æskerne)
Hvis i derefter sender en mail til mig på stormensmor@gmail.com med adresse og om i ønsker pige eller drengefarve (evt. farveønsker), så jeg kan komme i gang hurtigst muligt med at lave jeres gevinster....

Og vinderne er:

Vicki
Linda
Anna
Dorthe
Laila
Anita

Håber alle bliver glade for hvad de ender op med....


13 kommentarer:

 1. STORT tillykke til alle vinderne :)

  SvarSlet
 2. Jubiii! Jeg har vundet!! :-) Det er SÅ sjældent, at jeg vinder noget, så føler mig MEGET heldig! Jeg er jo nr 3 på listen, så der er to foran mig - men hvis det kan lade sig gøre, vil jeg meget gerne have bolden - en sådan en har jeg altid ønsket mig, men aldrig haft tålmodighed til at lave!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Tillykke til de heldige asner ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
 4. Nej hvor DEJLIGT! Jeg glæder mig meget til at se hvad der er tilbage til mig at vælge imellem, når de andre har valgt:-)

  SvarSlet
 5. Tillykke til de heldige

  SvarSlet
 6. Jubiiiiiiii shit shit shit tænkte jeg... Håbede ikke der var andre som hed Vicki indtil den kom ind på min blog:) fedt:)
  Elsker dine ting - du er så dygtig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød. Hvilken ønsker du dig? elefanten?

   Slet
  2. Ej hvor vildt og hvor er jeg bare super heldig, glæder mig uanset hvad der et tilbage at vælge imellem

   Slet
 7. Tillykke til de heldige vindere :)

  SvarSlet
 8. Vicki har valgt elefanten, så er det Lindas tur til at vælge.

  SvarSlet
 9. Så snupper vi hjerteæsker:-) Gry har selv valgt, så det må blive i pigefarver. Sender dig en mail:-)

  SvarSlet
 10. Vi vil være rigtig glade for billederne til en glad lille pige:-)

  SvarSlet
 11. For s**** jeg har jo vundet! Har det lige som Anna; jeg vinder aldrig sådan noget. Hvor heldig har man lov at være!?! Oven i det skal det så lige siges - at jeg oven i købet har vundet den præmie jeg aller helst ville have!!! Tusind tak:-)
  Sender lige en mail:-)
  Kh Anita

  SvarSlet