onsdag den 16. maj 2012

To skønne juniorsæt kom med posten....

I går da jeg kom hjem lå der en seddel i postkassen, så jeg måtte da straks da manden kom hjem, lige en tur ned og se hvad posten havde bragt. Ja jeg har købt lidt forskelligt her på det sidste så det er hyggeligt ikke at vide helt nødagtigt hvad det lige er der kommer ind af døren.

Denne gang var det to tingelater juniorsæt i super stand, jeg glæder mig allerede til at sætte saksen i det ene sæt, der kan jo blive mange skønne ting ud af det, måste et par knickers med tingelaterlommer til Storm og en pude til værelset, ja nu må vi se hvad der bliver ud af det. Det andet sæt skal helt sikkert forblive helt, og Storm skal have det på sin dyne indimellem, det er hvis Rasmus Klump da kan undværes....6 kommentarer:

 1. Det er godt nok det sødeste børnestof jeg har set længe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er skønne, der mangler altid gode drengesæt og de her er da bare skønne

   Slet
 2. så heldig
  Jeg er også helt syg med det sæt, jeg ejer selv 3 sæt og lidt rester, et er stadig i pakningen, og gemmes til den dag jeg selv får brug for det :) resten er til byt og kreaprojekter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan ikke få for mange af dem (her kommer Helene så indvi billedet, hun er helt fantastisk:-)

   Slet
 3. Ej Tamra. De sæt skulle du da have nævnt, at du ledte efter. Har tidligere købt og sendt et sæt til Mette (Westmose).

  De har flere gange haft dem i Røde Kors eller Kirkens Korshær her hos mig. Skal du bruge mere af det, eller er du garderet nu? Jeg holder gerne øje :o)

  SvarSlet
 4. Du må meget gerne holde øje, fætter har allerede forelsket dig i det og har bestilt puder til Oliver:-)

  SvarSlet