mandag den 11. juni 2012

Nyt til mor og krea....

Søndag formiddag kom der en sms fra Nina, at jeg lige skulle komme forbi butikken til et før/kollektionsprøve/udsalg, og hold da op en masse skønheder. Selvom det var efterårsvarer, fik jeg da købt næsten hele sommergarderoben, det samme gjorde min mor, ja det vil sige nogle af tingene måtte vi købe i fællesskab for ikke at komme op at slås om det:-), der er jo kun en af hver når det er kollektionsprøver.

Det blev til en hel del, Lasse var helt overrasket da jeg kom hjem, for det ligner bestemt ikke mig at shoppe så meget på en gang. Min helt klare favorit er denne skønne cognacfarvede læderjakke, som helt sikkert kommer til at hænge på mig det næste stykke tid, ja eller indtil vejret bliver lidt bedre.

Der ryger også en hel del gennem symaskinen i disse dage, men billederne er få indtil videre. Der bliver syet puder, knickers og shorts blandt andet, og masser af dem, de to sidste ting er selvfølgelig til Designkartellet. Lige så snart det er færdigt skal det nok blive vist frem, men her lige et foreløbigt billede af årets første par shorts til Karen.

4 kommentarer:

 1. Det er altid tillagt at shoppe lidt, det jo dejligt at få lidt nyt til garderoben. Glæder mig til at se billeder af de nye ting, du er igang med at sy. Jeg syr også selv en del, måske du har lyst til at tjekke min blog ud og blive fast læser.

  Mvh en fast læser

  madebyme-helena.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med de shorts - de er virkelig kære.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Tak Christina, der er flere på vej:-)

  SvarSlet