søndag den 1. juli 2012

Boysmonth og et lille drengetip.....

Så er sommerferien startet herhjemme, eller det vil sige for mig er den startet, Storm og Lasses ferie starter først om to uger. Så de første to uger står den på kreahygge i det lille hjem og det glæder jeg mig til, der skal laves en masse Avesjov og andre kreasysler, blandt andet en del ting til Storm står på listen.

Så er det jo også i dag at Christine har startet Boysmonth, så jeg jo selvfølgelig endnu engang deltager i, det er hyggelig og sjovt med alle de kreaideer til drengene, så tusind tak til Christine for et fantastisk initiativ.

Her på bloggen vil der komme masser af drengeindlæg, samt et par Give Aways, så hold øje herinde, den første Give Away starter allerede i aften.

For et par dage siden fik Storm disse skønne babuskadyr fra Mettes shop, og de er helt fantastiske. Storm har længe elsket at sidde at lege med sin farmors babuskadukker, men dem i træ kan godt være lidt svære at skille og samle, og så syntes moren måske at de er lidt tøsede.

Men disse er lavet i et fantastisk praktisk plastikmateriale, der gør dem super nemme at skille og samle (men det er ikke sådan at de falder let fra hinanden). De har allerede været i brug mange gange, været på gulvet, blevet kastet lidt med og de holder sig bare super pænt. Så kan helt sikkert anbefale dem til drengene (ja selvfølgelig også til pigerne).Ingen kommentarer:

Send en kommentar