fredag den 19. oktober 2012

Fortryllende glaskugler...

Ikke langt fra hvor jeg bor i Tisvilde ligger den skønne lille butik Brink hvor ejeren Helge Brink sælger de mest fortryllende glaskugler jeg har set.

De er af eget design og der er gravet godt i bedstemors gemmer for at finde former og farver. Det er som at gå en tur igennem eventyrland med diamanter der glimter i lyset der falder fra himlen, det er et blændende smukt syn, som helt sikkert er et besøg værd.

Jeg har selv samlet på Helges æg og andet pynt siden han startede sin lille butik i Tisvilde for år tilbage, og det er ikke jul for mig før jeg har aflagt butikken et besøg, ja faktisk adskillige, og anskaffet mig lidt nyt.

Hvis i er blevet nysgerrige så kig ind på hjemmesiden, eller besøg en af hans butikker, enten i Tisvilde eller i Tivoli.4 kommentarer:

 1. Okay der fik jeg så helt klart et behov som jeg ikke vidste jeg havde :)))

  Den butik må jeg da bare besøge næste gang vi er på de kanter - tak for tippet :)

  hmmm? tror netbutikken bliver besøgt før :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle du tage at gøre, det er en oplevelse bare at besøge butikken, og når du så er på vej fra svigerforældrene til butikken kan du jo lige svinge inden om mig til en kop kaffe:-)

   Slet
 2. Brink har også en stand i tivoli ved jule tid, har købt nogle 'kugler' hvert år, er vild med dem... Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige netop som jeg også skrev længere oppe:-). Jeg kan så fortælle dig at du kan glæde dig til dit besøg i år, Helge har lejet en større butik end han plejer derinde, så sortimentet bliver større:-) (det er nemlig kun i Tisvilde der er fuld sortiment:-)

   Slet