onsdag den 21. november 2012

Julepynt klar til salg...

Der bliver lavet julepynt på højtryk herhjemme, især af den hæklede slags, den er blevet virkelig godt modtaget, så tusind tak for de mange bestillinger.

Her er lidt billeder af det der er på vej ud af døren i disse dage, både til Julemarked i Roskilde, Designkartellet og til dem der har bestilt.

De fleste af tingene koster 45kr stk og 3 for 120, dog er der nogle af de små ting hvor der så ligger 2 i en pose, og rankerne koster selvfølgelig lidt mere, alt efter hvor mange figurer man ønsker. Hvis der er nogle spørgsmål, eller noget af interesse, så send mig endelig en mail på stormensmor@gmail.com


7 kommentarer:

 1. Hvor er du bare kreativ! Jeg er især vild med det på billede 1, men i år har jeg valgt ikke at købe nyt julepynt - desværre!

  SvarSlet
 2. skønne kugler, dem kan man ikke få nok af!

  SvarSlet
 3. sikke fine ting. er særlig vild med trommen.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle søde juleting.. kan især godt lide juletræerne:) og dejlig blog, har lige tilføjet mig som fast læser.. kig forbi mig hvis du har lyst, har lige nu gang i en lille ekstra jule give away:) kh. Anya

  SvarSlet
 5. Fisen dyt´me nogle fine ting. Altså!!
  RikkeRøjkjær

  SvarSlet
 6. Kære Tamre.
  Sikke skønne sager. Wauw
  Nu har jeg ledt i din shop efter hæklet julepynt ala den lille fine på billede 2 - har også set én du har hæklet til "mortilmernee".
  Er det noget du vil gøre på bestilling?
  Venlig hilsen Sine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sine.

   Hvis du sender mig en mail på Stormensmor@gmail.com med ønsker, så kan jeg give dig pris og leveringstid.

   Vh Tamra

   Slet