mandag den 11. marts 2013

Lidt påskepynt til mirabellegrenene fra haven...

De sidste par dage har jeg igen haft gang i hæklenålen, jeg er ved at lave lidt påskepynt til de mirabellegrene jeg har taget ind fra haven, i håb om at kunne få dem til at blomstre. Jeg har lavet lidt æg i forskelligt smukt papir med hæklede kanter.

Hvis nogen skulle have lyst at forsøge sig kan en DIY findes her hos Mette. så har jeg også lavet et par af mine hæklede æg med skønne facetperler og der er flere på vej. DIY finder i her.5 kommentarer:

 1. Åh, hvor jeg er vild med dine hæklede æg, i skønne farver og med fine perler - DET er påskepynt jeg gerne vil have hængende i lang tid! Tak for DIY, den vil jeg lige se nærmere på :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine! Jeg har også lige fået grene ind i min kahler vase, så jeg må hellere finde påskepynten frem eller lave lidt nyt:-)

  SvarSlet
 3. Nujhhhh, det er påskepynt lige efter min næse... er ellers ikke god til at få pyntet op når vi når Påske :( Men jeg må da hellere komme igang med hæklenålen også :)

  Tak for lækker inspiration.

  SvarSlet
 4. Så fint, jeg er også gået igang med at lave påskepynt sammen med de søde sfo-børn som jeg er i praktik hos den næste stykke tid, det er bare så hyggeligt.

  SvarSlet