Tiden og overskuddet har ikke været der, men nu er lockout overstået, eksamerne begynder så småt at være overstået og sommerferien nærmer sig, mon ikke der vil blive kortere mellem indlæggene.
Jeg elsker jo min have, især her i forsommeren, og især mine mange syrener.
Lige her på falderebet nåede jeg i går at plukke en stor portion og lave om til den skønneste syrensaft som nu står og trækker i køleskabet.
Som lovet på Instagram så kommer her en lille opskrift.
5 økologiske citroner
2 breve citronsyre (el vinsyre)
40 syrenhoveder
2kg sukker
3 l vand
Man laver det som hyldeblomstsaft, alle ingredienser ned i en skål/gryde og hælder så kogende vand over det hele, dækker til og sætter i køleskab ca 3 dage. Atamon tilsættes hvis det skal have længere holdbarhed.
Håber i kan bruge opskriften.
Mange tak :)
SvarSletDet lyder jo helt fortryllende med syren saft... Det skal da prøves...og det lyder jo ganske nemt!
SvarSletTak for inspiration og opskrift
Solhilsner
Stine
Ej, hvor spændende! Det har jeg ikke hørt om før :)
SvarSletkh Pia
Ih det vidste jeg slet ikke at man kunne med syrener, men hvorfor ikke :-) god weekend!
SvarSlet