onsdag den 3. juli 2013

Blogtræf

I weekenden var jeg til det hyggeligste blogtræf i Designkartellet som Mette og Annesofie havde stablet på benene, og super godt havde de bestemt gjort det, der manglede absolut intet.
Det er jo altid hyggeligt at møde andre skønne bloggere og hygge, snakke og være krea, så tusind tak for en hyggelig dag til både Mette og Annesofie, samt til Anita, Simone, Susan, Marthe, Elisabeth, Christina, Sanne, Ivalu og Louise.

Mette og Annesofie havde sørget for at der var fantastisk forplejning samt de skønneste goodiebags jeg længe har set, der var fantastiske lækkerier.

Mine klare favoritter var helt sikkert en kop mere til samlingen fra Anne Black, de fantastiske øreringe fra seeruptranberg, tørklædet fra Maya og det skønne æggebæger fra Lucie Kaas, manden var lykkelig over koppen fra Kähler. Der var også masse andre skønne sager fra Panduro hobby, Qualy, Retrovilla, MiniMega, Malika og RosaAnne Dorte, Ib LaursenFnug, Fredsted te, Odense marcipanGrød, Just White, Creas, Boligliv, Boligmagasinet, Heimat og ikke mindst de skønne øreringe fra Rikke (@powerrikke på instagram)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar