tirsdag den 20. september 2011

Lækker strik fra oldemor....

Idag da jeg hentede Storm hos mormor, havde han denne skønne trøje på. Oldemor havde været forbi og give ham den, og hold da op hvor er den fed, elsker farverne. Tusind tak til oldemor (min mormor og gamle håndarbejdslærer)


For ikke så længe siden fik Storm også dette skønne sæt af farmors søster, ja heldig er han.

- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

 1. De er godt nok lækre! Heldige Storm :-)

  SvarSlet
 2. Wow, den er fed, den øverste. Ja også det nederste, men den øverste har bare de fedeste farver. Ved du, hvilket mønster, hun har brugt? Kunne godt tænke mig at give det til min mor :-)

  SvarSlet
 3. Skal spørge hende, det eneste jeg ved er at garn og mønster er købt hos www.uldgalleriet.dk

  SvarSlet
 4. Wow den er lækker - jeg kunne også være interesseret i opskriften, hvis hun vil ud med den :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. du er heldig at have ældre familiemedlemmer der kan/ er istand til.. og vil sy til ungerne :-)

  SvarSlet
 6. Ja vi er vildt heldige her, vi har mange af bedsterne og olderme der strikker. Har fået mønsteret af min mormor i dag. Ditte hvis du sender en mail m adresse sender jeg det til dig. Mette jeg tar det m til dig i morgen:-).

  SvarSlet
 7. Jeg vil helt vildt gerne strikke den øverste. Jeg kunne ikke finde opskriften på hjemmesiden. Må jeg låne dit billede og bruge det til at spørge efter den i butikken. Eller kan du komme nærmere ind på hvor jeg finder den?
  KH Charlotte

  SvarSlet
 8. Charlotte. Du låner bare:-), du kan bare sige til Gitte (uldgalleriet). At det er den Olde lige har strikket til Tamras Storm, det er nemlig Gitte selv der har monteret og sat knapper i:-).

  SvarSlet