søndag den 7. august 2011

Mine ynglings drengestoffer fra samlingen...

Her er et lille udpluk af mine ynglings drengestoffer fra samlingen, der efterhånden er temmelig stor. Mon ikke det skulle være muligt at få skabt lidt drengeting ud af dette.

Som i nok bemærker elsker jeg småfolk og retrostoffer, så nu er det bare om at komme igang, tror jeg lægger ud med et par nye bukser til Storm, resultatet kommer i morgen.

4 kommentarer:

 1. Super fede stoffer. Ville ønske det var mig som havde dem i gemmerne. Jeg elsker bare drenge stof, men syntes det er svært at finde i stof og stil og den lokale stofforretning. Hvor køber du dit??

  SvarSlet
 2. Lækrestoffer ;o). Stof og stil er faktisk begyndt at få lidt (bl.a. Ann Kelles design), eller kan jeg varmt anbefale fabricworm.com (de har lækre drengestoffer).

  Glæder mig til at se bukserne, Tamra. God weekend. Kh. Pia

  SvarSlet
 3. Hej Lene. Småfolkstoffet er købt på trendsales, dinosaur stoffet i den lokale Stig ind i gilleleje, resten er retrostof byttet eller købt på trendsales eller herinde. Lige det her stof har jeg ikke så meget af, men jeg har masser af retrobørnebetræk liggend jeg godt vil bytte m el sælge lidt af. Jeg vil en af de følgende dage lave et indlæg fra min lokale stofbiks i Helsinge. Www.wgarn.dk hun har masser af fedt stof også meget der ikke er på hjemmesiden. Så hvis der får jeg bare hendes mand til at lægge det ind:-). Mail bare til mig hvis jeg kan hjælpe m noget.

  SvarSlet
 4. Jeg er 'lidt' vild med kostoffet!
  (men hvis jeg bliver ved med at 'kigge' på stof, så kommer jeg aldrig på ferie - for det nogen siger,- at "det koster ikke noget at kigge"... JO DET GØR SÅ!!!!

  Zanne/fattigrøv - med en hel reol fuld af stof ♥

  SvarSlet