onsdag den 8. februar 2012

Den seneste tids nørklerier....

Her er lidt billeder af hvad jeg har lavet den seneste tid. I går aftes fik jeg færdiggjort de sidste ting der nu skal en tur til Mette og Designkartellet, glæder mig til endelig at aflevere produkterne af vores mange korrespondancer. Det skal også lige siges at der er mange flere ideer undervejs....

7 kommentarer:

 1. Er vild med den model penalhus - jeg skal forhåbentlig snart i gang med at læse igen og mangler seriøst et penalhus hvis det bliver aktuelt - kan de bestilles i andre farver og hvad kommer de til at koste?

  Er forøvrigt vild med med bukser og tlf-etuierne også, så fine ting I finder på :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig Karina. Du kan bestille lige de farvekombinationer du ønsker, det kan laves i smølfer, elefanterne, graziella eller næsten lige hvad du ønsker, bare enten Mette eller jeg har det:-). Det koster 199 + porto

  SvarSlet
 3. Wee! Så må jeg lige gå og overveje en drømmekombination - kunne godt tænke mig noget hvor både lyserød, lys orange og lys gul indgår, evt noget blomstret stof i de farver og elefanter eller graziella der passer til? modellen er super fed, og super pris, der kan alle jo være med ;)

  SvarSlet
 4. Hmm... tænker stadig ;P ser lige noget orange m hvide prikker, m lyserøde elefanter, for mit indre blik - ej, jeg ved det ikke - måske du har en god ide, i de farver, lyserød, orange og gul? Hvis du har en ide, så mail endelig med billeder af stoffet - jeg er frisk - du plejer at være super til det med farve og stofkombi :)

  SvarSlet
 5. Hej Karina. Kigger lige på det i morgen, så sender jeg en mail:-)

  SvarSlet
 6. Hej Tamra,

  Det lyder bare super - jeg skal nok holde øje med mailboksen ;) Det haster ikke, så hvis du har travlt med andre ting, så bare vent med mit penalhus, men er meget spændt på hvad du evt finder på - er så vild med dine ting, og jeg må sige at samarbejdet med Mette, bare har gjort mig endnu mere vild med dine/jeres ting ;) Så glæder mig allerede til at plyndre boghandelen for fine sager og ligge dem ned i mit kommende fine penalhus :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 7. Hej Karina. Har sendt en mail:-)

  SvarSlet