onsdag den 15. februar 2012

Hyggedag med Storm...

De første dage af vinterferien er gået med oprydning og hovedrengøring, ikke det sjoveste, men det skal jo til. Storm har hygget hos først hos farmor og bedstefar og siden hos mormor og morfar.

I dag havde vi så en dejlig hjemmedag, bare mor og Storm, en meget forkølet og klatøjet Storm. Det blev dog lige til en lille tur ind til mormor og morfars frisørsalon i Helsinge, da der var en lille dreng der trængte meget til en klipning, og det blev til en lidt alternativ tur til frisøren, da jeg havde en dreng der kun ville hænge på armen af mormor.

Ellers gik dagen med en gåtur i byen (mormor gik med), og hjem og se Cars 2, som Storm fik i dag som fastelavnaris af olderne. Hele dagen foregik i natdragt, og det er der en dreng der elsker (Ja moren havde selvfølgelig ikke natdragt på i byen).

Her er lidt billeder fra dagen, det første er fra aftenhyggen i sofaen med den nye ynglingspude fra Mette.
3 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud :-) Og øv med sygdom - jeg håber, at han snart er frisk igen, så vi kan få besøg af jer i weekenden. Kunne være så hyggeligt. Her er den bedste kælkebakke!!

  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Ja det er øv, vi krydser fingre for det går i den rigtige retning, vi vil vildt gerne afsted, både og besøge jer, og jeg har en lille dreng der savner farfar og Riga (farfars vov vov:-)

  SvarSlet
 3. Genial klippemetode!
  God bedring med ham :)
  /Liv

  SvarSlet