I går aftes da jeg hentede brænde, opdagede jeg nede i baghaven at martsviolerne er begyndt at titte frem, så om ikke længe vil det meste af vores græsplæne være dækket af et skønt blålilla skær fra disse skønne duftende blomster.
det betyder så at tiden er inde til at begynde at sylte haven og skovens vidunderlige ting endnu engang, i første omgang skal der laves violmarmelade og måske lidt violsirup, det pynter så dejlig på Brunchbordet til de kommende forårsfødselsdage. Men mere derom når vi når så langt.
Til sidst lige en enkelt Skilla. |
Violmarmelade og violsirup? Anede ikke man kunne spise violer - det lyder ellers spændende..
SvarSletJa, spændende ik, siruppen har jeg prøvet mange gange, meget smuk og dekorativ og smager godt. Marmeladen prøvede jeg en gang sidste år, men var ikke vild med (fløde i dem jeg kunne finde), så nu er jeg ved at lave min egen med æble:-)
SvarSlet