onsdag den 4. april 2012

Dagens projekter og påsketilbud.....

Efter en travl uge på arbejdet op til weekenden og en skøn skøn weekend i Sverige, er jeg nu tilbage med flere kreative projekter, ja faktisk ret mange af dem her i påsken.

Weekenden gik med et besøg i det svenske. Først var vi en til brunch hos Mette hvor vi fik en skøn brunch med nogle vildt gode hjemmebagte boller, ungerne fik leget og vi fik snakket, hygget og kigget lidt på stof. Tusind tak for en skøøøn dag.

Derefter gik turen videre til svigerfar der bor i Sverige, til lidt aftensmad og overnatning, og en efterfølgende dag med hygge, gåture og leg i haven (skoven). En super weekend-

I går blev der så ryddet op i kreahjørnet (som i øjeblikket er spisestuen indtil arbejdsværelset bliver sat i stand efter vandskade), og der blev klippet Avesjovbukser i lange baner, så Storm må gerne sove længe til middag i dag, så der kan blive syet lidt.

Så til sidst lige et lille påsketilbud fra min lokale stofpusher Nina. Nina har lavet et påsketilbud der går ugen ud (mandag med), hvor hun har sat alle de skønne børnejerseyer ned til 109kr (før op til 159), så det er bare om at slå til. Det er bla. alle de stoffer jeg havde med i min sidste give away, men der er mange flere. Klik her for at se udvalget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar