mandag den 11. juni 2012

Så er elefanterne indviet.....

Det første der jeg gjorde da jeg kom hjem fra Sovezonen, var at sætte vask over, og ja selvfølgelig var det Storms nye brune elefanter der blev sat i gang. Derefter røg det lige en tur i den tørretumbler der ellers sjændent bliver brugt, men i dag var den nyttig. Det ser stadig ud som nyt efter vask og tørretumbling, så kvaliteten virker i top.

Netop nu bliver det indviet i sofaen, der er en dreng der er glad, elefanter blev der sagt og så blev der puttet. Er sikker på det bliver en af favoritterne sammen med den skønne elefantpude i striber som Mette har syet og givet Storm.

Jeg er helt vild med farverne på disse nye sæt, det brune er meget mørk chokolade med de skønneste orange blomster, det gule er den flotteste mørke gule farve, ja de er alle meget flottere i farverne når men ser dem i virkeligheden en på billederne.

Hvis der er nogen der skal have et sæt, er det nu på lager hos Sovezonen
6 kommentarer:

 1. Ihh hvor er det lækkert det sengetøj, fantastiske klare farver :) og han ser virkelig glad ud ham lækre lille Storm :)

  SvarSlet
 2. Ja, farverne er helt fantastiske:-), især det gule farverne er bare så flotte:-). Måske det skal være det?

  Og har du set blusen, din skønne kreation, den passer da super til:-)

  Har du købt nogle sæt?

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint, man får jo helt lyst til at putte sig i sådan noget fint sengetøj. Har du forresten set min gammeldagsbamser, jeg har syet på min blog, tror de ville vække i god jord i din søns arme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaen så må du da bestille et sæt, jeg overvejer til Lasses og mine dyner i brunt.

   Slet
 4. GLÆÆÆÆDER mig til Emil´s lander i postkassen....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du har bestilt hos Sovezonen, er de sendt tirsdag morgen fra posthuset.

   Slet